Kontor, Rosenlundsplatsen 2, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 86 275 - 151 725 kr/mån
Lokalisera AB Shopping (82 m) Restaurang (22 m) Friskvård (82 m) Parkering (355 m) Bank (511 m) Postkontor (369 m) Bränslestation (256 m) Bilservice (255 m) Kemtvätt (205 m)

Lokal på våning 7 av 8 med härligt utsiktläge mot Haga och Linné.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 714 m²
Adress Rosenlundsplatsen 2
Område Göteborg
Byggår 1974
Hiss Hiss finns
Objektsnr 41857142
Lokalguidens estimerade områdeshyra
86 275 - 151 725 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På våning 7 av 8 med en fantastisk utsikt mot Haga och Linné finner du på 714 kvm denna lokal som är i toppenskick.

Idag med öppen planlösning som är byggd på pelare gör det lätt att anpassa efter behov. Det finns konferens och telefonrum i direkt anslutning till de öppna kontorsdelarna

På andra sidan kanalen ligger den gamla stadsdelen Haga med hela sitt utbud av lunchrestauranger, caféer och shopping.

Omgivning

Området har fått sitt namn från läget inom vallgraven, som ursprungligen omslöt stadens befästningar. Stadsdelen avgränsas i söder av Rosenlundskanalen och Vallgraven från väster till öster, av Drottningtorget och Nils Ericsonsgatan i öster/nordost, av Kanaltorgsgatan och Christina Nilssons gata i norr/nordväst samt Packhusplatsen, Skeppsbron och Göta älv i väst/nordväst.

Primärområdet Inom Vallgraven (som då även inkluderar stadsdelen Nordstaden) är stadens kärna med byggnader som Kronhuset, Göteborgs stadsmuseum, Göteborgsoperan, Hovrätten, Tingsrätten, Länsresidenset, Domkyrkan och Tyska kyrkan. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Detta är ett område med stora expansionsplaner och väl fungerande kollektivtrafik med knutpunkten Järntorget inom gångavstånd.

Parkering

Garageplatser finns i huset och gott om parkeringsmöjligheter för besökande. Det är smidigt att ta sig ut på de stora lederna.

Rosenlundsgatan 6, Göteborg

En i dagsläget rumsindelad men yteffektiv kontorslokal på vå...

Visad

Hvitfeldtsgatan 15, Göteborg

Vill du sitta mitt i centrala Göteborg? Då är den här lokale...

Visad

Hvitfeldtsgatan 15, Göteborg

Modern lokal med möjlig snabb inflytt från 1/4 2017. Hela l...

Visad

Hvitfeldtsgatan 15, Göteborg

Modern lokal med möjlig snabb inflytt från 1/4 2017. Hela l...

Visad