Kontor, Rosenborgsgatan 12 - plan 7, kontor med sjöutsikt, Solna, Solna

  • 450 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 450 m²
Adress Rosenborgsgatan 12 - plan 7, kontor med sjöutsikt
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 2014
Objektsnummer 41932020

Beskrivning

Välkommen till Fantastiska Frösunda. Ett område som lever under dygnets alla timmar, mixat med boende och kontorsfastigheter med all nödvändig service på promenadavstånd. Ca 600 meter till Mall of Scandinavia. Här finns ett kontor om 450 kvm i absolut toppklass! Lokalen har bästa läge i fastigheten, högst upp i huset, med en hänförande utsikt över vackra Brunnsviken. Fastigheten har ett av Stockholms bästa skyltlägen med mer än 150.000 passerande fordon varje dygn. Vi har därför nöjet att kostnadsfritt erbjuda en skyltplats mot E4 i hyreskontraktet.
Lokalen uppmuntrar till kreativitet och samarbete samtidigt som den är effektiv och funktionell. Beroende på val av sittning kan lokalen hålla 40 traditionella arbetsplatser alternativt 73 stolar (inkl. arbetsplatser) i en varierad lösning. Se vidare bif ritning. Placeringen vid E4:n ger snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats.
Fastigheten erbjuder också ett gediget serviceutbud med bl.a. reception, gemensam matsal, dusch & omklädning för cykelpendlare och motionärer, låst utrymme för cykel och garageplatser för den bilburne. Med Vasakronans populära elbuss tar du dig mellan kontoret och Solna station på några få minuter alternativt tar du buss 509. För motionären finns anläggningen STC Frösunda Park (f.d. Puls&Träning) i Vasakronans grannfastighet samt löpspår i natursköna Hagaparken.
Kvarter Rosenborg är ett av Stockholms mest miljösmarta hus och har erhållit LEED Platinum (2016) vilket är en av dagens mest krävande miljöcertifieringar. För att nå "LEED Platinum" krävs bland annat mycket energieffektiva lösningar samt ett genomgående miljötänk från byggprocess till långsiktig hållbarhet.
Goda grannar Här är exempel på några företag som har valt att etablera sig i Vasakronans fastigheter i Frösunda: JM, Dun & Bradstreet, Hitachi, Gartner, Amgen, VMware, Sveab, Cramo.

Kommunikationer

Bil Direkt närhet till både E4:an såväl som E18. Det är cirka 5 km till innerstaden och tar ungefär 8-10 minuter med bil under normaltrafik. Till Arlanda tar resan cirka 30 minuter. Kollektivt Den som inte reser med bil tar pendeltåget till Solna Station alternativt Ulriksdal. Ca 300 bort finns ett flertal busslinjer som trafikerar norrort, Solna Centrum (T-bana) och till innerstaden. Tvärbanan ansluter vid Solna Station. Om några år kommer även T-bana anslutas vid Solna Station. Mer info finns på www.sl.se . Elbuss Från september 2019 erbjuds du som är hyresgäster i Frösunda en gratis pendlingsbuss till och från Solna Station. Bussen går helt och hållet på el och blir ett miljövänligt sätt att ta sig till och från jobbet. Syftet är att underlätta resvägen för våra hyresgäster och bussen är bara en av många tjänster som Vasakronan kan erbjuda. El-bussen kommer inte att gå på tidtabell, utan ska snurra mellan sina två stationer. Läs mer på vasakronan/elbuss . El-busslinjen kommer att trafikera området enligt nedan. Tider: – måndagar till torsdagar: 07:00-09:00 och 15:00-18:00 – fredagar 07:00-09:00 och 14:00-17:00 Stationer: – Gustav III:s Boulevard 64 (På- och avstigningsplats framför JM AB) – Kolonnvägen (pendeluppgången mot MoS, nedanför trapporna och fickan efter rondellen) Turtäthet: Avgång cirka var 10:e minut. Bussen kan följas i realtid på vasakronan/elbuss . Bilpool genom "M" Vid Rosenborgsgatan 10-12 erbjuder Volvo Car Mobilitys sin tjänst ”M” – en bildelningstjänst för privatpersoner och företag. M är ett smidigt och mer hållbart sätt att köra bil i tjänsten då de tillhandahåller hållbara och flexibla mobilitetslösningar i våra städer. Med M bokar du enkelt en bil från någon av deras stationer i Stockholm och Uppsala. Läs mer på m.co .

Parkering

Varmgarage finns för våra hyresgäster på plan 1 & 2, med nedfart från Rosenborgsgatan 8-10. Besöksparkering finns utomhus vid garagenedfarten. I varmgarage finns parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. Laddstolparna erbjuder laddeffekt på ca 3 kW och har Typ 2 uttag. Ett särskilt parkeringstillstånd utfärdas för dessa platser. Vasakronan uppdrar åt Parking Partner att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Parking Partner vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Parking Partner. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Parking Partner sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, kontakta Parking Partner på 08-120 305 94 eller uthyrning@parkingpartner.se. Deras kundtjänst nås enkelt på kundtjanst@parkingpartner.se eller 08-120 305 99.

Service

I närområdet finns flera restauranger, caféer, närbutiker och en livsmedelsbutik. Mall of Scandinavia samt Friends Arena på promenadavstånd med all tänkbar service och ett mycket stort utbud av restauranger och shopping. På parkeringen vid Rosenborgsgatan 12 erbjuds bilpool genom "M" för privatpersoner och företag.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen