Kontor, Roma kungsgård, Roma kungsgård, Roma

  • 10 - 600 m²

Roma kungsgård är en unik kulturmötesplats och ett omtyckt besöksmål mitt på Gotland, knappt tjugo minuter utanför Visby. Redan nu finns försäljning av konstglas, hantverkare, café, guidade turer ochinte minst Romateatern med 25 000 besökare varje sommar. Vi vill nu bjuda in dig som har verksamhet och idéer som kan utveckla och fylla platsen med fler företag och människor....


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Produktionslokal
Total yta 10 - 600 m²
Adress Roma kungsgård
Område Roma kungsgård
Byggår 1733
Objektsnummer 41878340
Bifogade filer

Beskrivning

Roma kungsgård är en unik kulturmötesplats och ett omtyckt besöksmål mitt på Gotland, knappt tjugo minuter utanför Visby. Redan nu finns försäljning av konstglas, hantverkare, café, guidade turer och inte minst Romateatern med 25 000 besökare varje sommar. Vi vill nu bjuda in dig som har verksamhet och idéer som kan utveckla och fylla platsen med fler företag och människor.

Omgivning

Attraktiv omgivning som kan användas för möten och aktiviteter. Goda möjligheter att samverka med andra företagare och aktiviteter.

Kommunikationer

Från Visby tar det 20 minuter med bil på väg 143 i sydöstlig riktning till Roma kungsgård.

Planlösning

Smedjans standard är likt enkla verkstadsutrymmen, ca 44 kvm. Möjligheter finns till anpassning och renovering.

Service

I samhället Roma, en knapp kilometer från kungsgården och klosterruinen, finns livsmedelbutiker, vårdcentral, bensinstationer och annan service.


Karta

Bilder på lokalen