Butikslokal, Ringvägen 3 A, Ljungbyporten, Ljungby

Newsec Kommunikation (51 m) Shopping (96 m) Friskvård (142 m) Parkering (176 m) Restaurang (197 m) Bränslestation (229 m) Bilservice (229 m)

Stor och rymlig butikslokal om 590 kvm i Ljungbystopp. God takhöjd på 7-9 m och lastintag. Mycket trevligt läge med goda exponeringsmöjligheter och även möjlighet till försäljning utomhus. Tillgängligt och trafikintensivt läge vid E4 och goda grannar i form av flera kända varumärken; City Gross, Rusta, Mc Donalds, Nordsjö Idé & Design, Intersport, Max Hamburgare. Det finns en stark tillökning av invånare i kommunen och Ljungbystopp befinner sig i ett område med framtidsplaner och utvecklingsmöjl...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 590 m²
Adress Ringvägen 3 A
Område Ljungbyporten
Objektsnr 41862644
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Stor och rymlig butikslokal om 590 kvm i Ljungbystopp. God takhöjd på 7-9 m och lastintag. Mycket trevligt läge med goda exponeringsmöjligheter och även möjlighet till försäljning utomhus. Tillgängligt och trafikintensivt läge vid E4 och goda grannar i form av flera kända varumärken; City Gross, Rusta, Mc Donalds, Nordsjö Idé & Design, Intersport, Max Hamburgare. Det finns en stark tillökning av invånare i kommunen och Ljungbystopp befinner sig i ett område med framtidsplaner och utvecklingsmöjligheter framför sig.

Omgivning

Ljungby är en expanderande region som haft en stor befolkningsökning under de senaste åren. Ljungbystopp ligger i ett attraktivt handelsområde där flera starka varumärken redan finns etablerade. Det finns gott om planer för framtiden och utvecklingspotential för den här handelsplatsen.

Kommunikationer

Lokalen är belägen söder om Ljungby där väg 25 korsar E4. Handelsdestinationen syns tydligt från vägen och har ett strålande skyltläge. Här passerar ca 20 000 bilar dagligen och det finns goda parkeringsmöjligheter.

Parkering

Ca 430 parkeringsplatser för besökarna till Ljungbyporten.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Lokalen är belägen söder om Ljungby där väg 25 korsar E4. Handelsområdet syns tydligt från vägen och har ett strålande skyltläge.

Ringvägen 3 A, Ljungby

Lagerlokal med god tillgänglighet i närheten av Trafikplats ...

Visad

Kungsgatan 70, Södra Området

Kontor i bra lägen om 195 kvm bra skyltmöjligheter och bra p...

Visad

Kungsgatan 70, Södra Industriområdet

Kontor om ca 200 kvm med i attraktivt område utmed ringvägen...

Visad

Kungsgatan 70, Södra Industriområdet

Lokal om 360 kvm med stora portar samt med möjlighet för par...

Visad