Kontor, Ringborregatan 1, Västerås, Västerås

  • 322 m²
  • Enligt överenskommelse.

Läget för företagande i Västerås kan knappast bli bättre! Utmärkt access med bil via E18 och Stockholmsvägen.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 322 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Västerås
Kommun Västerås kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41932698

Beskrivning

Lokal anpassad för företag med behov utav både kontor och lager/verkstad i direkt anslutning. Passande verksamheter är exempelvis byggfirmor, städfirmor eller annan liknande verksamhet.
Lokalen är uppdelad i två våningsplan med en interntrappa som binder samman de båda planen. Kontorsdelen är belägen på våningsplan 1 med en planlösning som består huvudsakligen utav cellkontor. På detta plan inryms 8 arbetsrum, ett pentry, mötesrum, ett större konferensrum, förråd, kopieringsrum, arkiv, serverrum, HWC och WC-rum.
Verkstadsdelen ligger på markplan och är ca 60 kvm och har en generös takhöjd om ca 4m. Vidare så är verkstaden utrustad med en 3-delad vikport för in och utlastning. Verkstaden är även utrustad med en golvbrunn.

Omgivning

Hälla industriområde består utav industrier och köpcentrum, Hälla Shopping och Hälla Syd.

Kommunikationer

Utmärkt access med bil via E18 och Stockholmsvägen. Västerås flygplats ligger även inom en fem minuters bilfärd från fastigheten.

Parkering

P-plats går att hyra direkt ifrån fastighetsägaren

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen