Kontor, Rimmaregatan 4, Backa, Göteborg

  • 550–730 m²
  • 45 833 - 243 333 kr/mån

Kombilokal i hjärtat av Stigcenter


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 550–730 m²
Adress Rimmaregatan 4
Område Backa
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41955077
Områdeshyra 45 833 - 243 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk kombilokal med skyltläge i Hisings Backa. I bottenplan finns yta för lager, verkstad eller butik med två portar, samt ett övre plan med entresol för butik, lager, utställning och kontor. Yta i markplan om 180 kvadratmeter och på övre plan 550 kvadratmeter. Takhöjd i bottenplan är cirka 3 meter och portarnas mått är 3 x 3 meter. Här finns dessutom gott om parkeringar utanför lokalen. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Övrigt

Med närhet till E6:an tar du dig lätt till fastigheten med bil, oavsett vilket håll du kommer ifrån. I anslutning till fastigheten finns flertalet parkeringar. 

Kollektivtrafiken är god. Backadalsmotet är den närmaste hållplatsen som tar dig in till city eller vidare mot Kungälv, och på en kort promenad till Selma Lagerlöfs torg finns flertalet busslinjer vilket gör att du når Göteborgs Centralstation på cirka 20 minuter.

Lokalens strategiska position utmed E6 ger en god exponering med skyltläge mot leden. Läget mitt emellan Stigcenter och Selma Lagerlöfs torg gör att du har närhet till kultur, handel, industri och grönområden. 

Stigcenter och Selma Lagerlöfs Torg erbjuder ett brett utbud av flertalet restauranger och lunchbufféer. Här har du även närhet till nischade butiksverksamheter, gym, hotell, och serviceutbud som exempelvis vårdcentral, apotek och bensinstation. 

 

Utvecklingen av -och runt Selma Lagerlöfs torg har gått i rasande fart och fortsätter växa. Detta är en stadsdel fylld av liv från morgon till kväll.


Karta

Bilder på lokalen