Lagerlokal, Regnbågsvägen 12, Osby, Osby

Hyra 503 479 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Bilservice (239 m) Shopping (290 m) Kommunikation (991 m) Friskvård (1377 m) Restaurang (1715 m) Bränslestation (2142 m) Uttagsautomat (2515 m) Postkontor (2673 m) Bank (2824 m) Grönområde (5303 m)

Lagerdelarna består av tre delar. En höglager del med 11,5 m underkant balk om 4320 kvm. En lagerdel om 5040 kvm med takhöjd underkant balk om 7,8, samt ett entresolplan lämplig för småplock om 8830 kvm fördelat på två plan om med ca 4.0 m i takhöjd. Utöver detta finns en låglagerdel om ca 1130 kvm. I anslutning till lagret finns en nyrenoverad kontorsdel med tillhörande personalutrymme. Det finns flera lastintag via lastkaj med lasthus samt bra körytor runt fastigheten. Det finns kontor på öv...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 21 970 m²
Adress Regnbågsvägen 12
Område Osby
Objektsnr 41856987
Hyra
503 479 kr/mån
275 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lagerdelarna består av tre delar. En höglager del med 11,5 m underkant balk om 4320 kvm. En lagerdel om 5040 kvm med takhöjd underkant balk om 7,8, samt ett entresolplan lämplig för småplock om 8830 kvm fördelat på två plan om med ca 4.0 m i takhöjd. Utöver detta finns en låglagerdel om ca 1130 kvm. I anslutning till lagret finns en nyrenoverad kontorsdel med tillhörande personalutrymme. Det finns flera lastintag via lastkaj med lasthus samt bra körytor runt fastigheten.

Det finns kontor på övre plan till en del av höglagerdelen för ca 40 personer, här går det också att dela till en mindre kontorslokal.

Omgivning

Lager/industrifastigheten ligger i norra delarna av Osby, 3.6 km från centrum.

Kommunikationer

Osbys ligger utmed södra stambanan vilket gör det smidigt att ta sig till och från kommunen. Vägnätet, som är väl utbyggt för nord-sydlig trafik, kommer inom några år att förbättras ytterligare då en ny öst-västlig vägförbindelse, den så kallade Tvärleden, byggs. Ett flertal flygplatser och hamnar finns inom ett bekvämt räckhåll. Inrikesflygplatserna i Kristianstad och Växjö nås med bil på under en timme och den internationella flygplatsen Copenhagen Airport nås med tåg på lite drygt en och en halv timme. Öresundstågen som trafikerar Osby sedan år 2002 har inneburit en mycket positiv utveckling för kommunen. Den nya regionaltågtrafiken på sträckan Kalmar/Växjö-Osby-Malmö-Kastrup/Köpenhamn innebär för resenärerna snabba och bekväma direktresor till och från orterna utmed sträckan. T ex tar resan till eller ifrån Älmhult och Hässleholm mindre än en kvart, Malmö och Växjö cirka en timme och Köpenhamn cirka två timmar. Trafiken innebär även goda förbindelser mot Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Kristianstad via byten i Hässleholm och Alvesta. Vardagar stannar 22 tåg i Osby, de allra flesta Öresundståg. Helgtrafiken är något mindre. Busstrafiken binder samman små och stora orter inom och utom kommunen. Under senare år har trafiken mellan Lönsboda och Osby byggts ut och kopplats till gymnasieskolorna i Osby samt tågtrafiken i Osby. Vidare har trafiken för Lönsboda byggts ut till bland annat Broby och Kristianstad.

Service

I Osby finns ett rikt föreningsliv som erbjuder ett brett och varierat fritids- och kulturliv. Teaterscenen är näst efter Malmö stadsteater den största i Skåne och hit kommer ofta större uppsättningar från Riksteatern. Idrottsintresset är också stort och välorganiserat. Härifrån kommer ett flertal framgångsrika idrottsmän och kvinnor inom bland annat brottning, fotboll och ishockey. Osby har en stor fin sjö mitt i byn. Badplatser, fiske, kanot och motion - möjligheterna är oändliga. Här finns skog, strövområden och 3 golfbanor inom 15 minuters bilfärd.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Molnvägen 1, Industriområde Nordost

6 kontor (9-22 kvm), gemensamt konferensrum på 22 kvm, airco...

Visad

Molnvägen 7 , Industriområde Nordost

Mindre kontor ca 10m2 med tillgång till pentry.

Visad

Molnvägen 7 , Industriområde Nordost

Mindre kontor ca 10m2 med tillgång till pentry.

Visad

Molnvägen 7 , Industriområde Nordost

Kontor med tillgång till pentry, inklusive värme. ca 20m2

Visad