Kontor, Regeringsgatan 105, Norrmalm, Stockholm

  • 1 791 m²
  • 731 325 - 999 975 kr/mån

På Regeringsgatan 105 sitter du mitt i City men ändå inte i den mest hektiska miljön. Huset ägs av Alecta som också har sitt huvudkontor här. Det går att få tillgång till Alectas fastighetsservice, lunchrestaurang och godsmottagning. Garageplatser finns i huset. Nära till all tänkbar service, kommunikationer, restauranger och nöjjen....


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 791 m²
Adress Regeringsgatan 105
Område Norrmalm
Objektsnummer 41921262
Områdeshyra 731 325 - 999 975 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

På Regeringsgatan 105 sitter du mitt i City men ändå inte i den mest hektiska miljön. Huset ägs av Alecta som också har sitt huvudkontor här. Det går att få tillgång till Alectas fastighetsservice, lunchrestaurang och godsmottagning. Garageplatser finns i huset. Nära till all tänkbar service, kommunikationer, restauranger och nöjjen.

Omgivning

Närheten till Stureplan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Följ Regeringsgatan österut och det är bara ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Lokalen ligger nära flertalet restauranger och Spårvägshallarna där det finns gym. Bakom fastigheten finns en liten park och Johannes Kyrka. Inom 5 minuters promenad ligger Humlegårdsparken.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i fastighetens garage.

Service

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor. Tack vare det centrala läget finns det mesta inom några minuters promenadavstånd.


Bilder på lokalen