Kontor, Redegatan 9, Älvsborg, Göteborg

  • 137 m²

Utmärkt kontor för det mindre företaget som uppskattar närhet till både hav och centrala Göteborg. Ljust kontor beläget en trappa upp. I fastigheten finns serviceutbud i form av restauranger, matbutikoch frisör. Alldeles utanför byggnaden finns spårbunden kollektivtrafik. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 137 m²
Adress Redegatan 9
Område Älvsborg
Byggår 1978
Objektsnummer 41848218

Beskrivning

Utmärkt kontor för det mindre företaget som uppskattar närhet till både hav och centrala Göteborg. Ljust kontor beläget en trappa upp. I fastigheten finns serviceutbud i form av restauranger, matbutik och frisör. Alldeles utanför byggnaden finns spårbunden kollektivtrafik.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Fastigheten ligger vackert belägen alldeles vid Göta Älv och havet med närheten till Göteborg. Området ligger nära genomfartslederna och har nära anknytning till Västra Frölunda, Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Kommunikationerna i närområdet är goda med spårvagn och buss som trafikerar och korsar hela stadsdelen. Restiden kommunalt in till Göteborg är ca 20 minuter och med bil cirka 10 minuter.

Planlösning

Till största del öppen planlösning.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen