Butikslokal, Redbergsvägen 2, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 13 388 - 51 638 kr/mån
Förvaltnings AB GöteborgsLokaler Friskvård (0 m) Restaurang (51 m) Shopping (58 m) Parkering (73 m) Bilservice (101 m) Bränslestation (112 m)

Ny butiksyta på Olskrokstorget.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 153 m²
Adress Redbergsvägen 2
Område Centrum
Tillträde 2018-02-01
Objektsnr 41897010
Lokalguidens estimerade områdeshyra
13 388 - 51 638 kr/mån
1 050 - 4 050 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ny butiksyta kommer färdigställas under februari 2018. Här kommer det bli en trevlig lokal i markplan på Olskrokstorget med stora skyltfönster. Lokalen är bra disponerad med försäljningsyta och ett mindre pentry samt wc i bakre delen av lokalen. Vi söker främst en verksamhet med försäljning och reparation av cyklar. Vi ser möjligheter för en nischad butik. Lokalen lämpar sig dessvärre inte för restaurang/café/skönhetsvård. Här samsas flera olika typer av lokala butiker och serviceinriktade verksamheter samt ICA Supermarket och Akademibokhandeln vilka drar bra kundflöde till torget. Olskroken har en centrumutvecklare och en aktiv företagarförening där du som medlem får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande. Se vilka verksamheter som finns och vad som händer på Olskroken på www.olskroken.se.

Omgivning

Olskrokstorget är ett genuint affärsområde endast ett stenkast från centrum. Torget är ett större köpstråk längs Redbergsvägens båda sidor. I Olskroken står ett femtiotal butiks- och serviceverksamheter till ditt förfogande med ett brett sortiment av både dagligvaror och sällanköpsvaror, här finns en ovanligt stark butiksmix för den köpsugne. Fisk och skaldjursdelikatesser handlar du hos någon av de mysiga små fiskbodarna som finns på torget. Torget har ett stort upptagningsområde med ca 28 000 boende i närområdet. Befolkningstrenden visar tydlig föryngring och en starkare köpgrupp än Göteborgs snitt, genom högre löner och större disponibel inkomst. Torget har precis fått nygjorda gång och cykelbanor, samt upprustad torgyta med bl.a. nya bänkar, innovativ fasadbelysning och vattenlek för barnen.

Kommunikationer

Du tar dig lätt hit med både buss, spårvagn och bil, endast 5 minuter från centrum. Flertalet spårvagnar och bussar stannar i direkt anslutning till torget. Vid torget finns också ett P-hus med ca 150 p-platser för dig som anländer med bil. Det finns mycket goda parkeringsmöjligheter för besökare i anslutning till torget med flera 10-minutersparkeringar utmed Redbergsvägen.

Service

I Olskroken finns ett femtiotal butiks- och serviceverksamheter som erbjuder ett brett serviceutbud och versifierat sortiment av både dagligvaror och sällanköpsvaror, här finns en ovanligt stark butiksmix för den köpsugne.

Norra Gubberogatan 28, Olskroken

Butikslokal med tillhörande lager i bottenplan i Olskroken m...

Visad

Redbergsvägen 40, Göteborg

Lokal med stora skyltfönster ut mot Redbergsplatsen /Olskrok...

Visad

Redbergsvägen 40, Bagaregården

Vid Redbergsplatsen/Olskroken i Göteborg finns en butiksloka...

Visad

Redbergsvägen 40, Johanneberg

Trevlig butikslokal på 132 kvm i gatuplan med bra affärsstrå...

Visad