Butikslokal, Redbergsvägen 11 B, Lunden & Olskroken, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 27 125 - 104 625 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Kommunikation (13 m) Friskvård (70 m) Bilservice (834 m) Shopping (55 m) Restaurang (49 m) Grönområde (76 m) Uttagsautomat (389 m) Bank (385 m) Bränslestation (318 m) Kemtvätt (188 m)

Mitt i Olskrokens hjärta hittar du vår lediga lokal. Utmärkande för denna butik är främst ett unikt läge! Butiken är belägen mitt på Olskrokstorget, med nära anknytning till kommunikationer och en nygjord gång- och cykelbana precis utanför butiken, samt ett stort upptagningsområde med boende i närheten. Butiken har stora fönster ut mot gatan som skapar ett inbjudande intryck och goda exponeringsmöjligheter. Lokalens adress är Redbergsvägen 11B. I Första hand är lokalen anpassad för en butiksver...

Beskrivning

Mitt i Olskrokens hjärta hittar du vår lediga lokal. Utmärkande för denna butik är främst ett unikt läge! Butiken är belägen mitt på Olskrokstorget, med nära anknytning till kommunikationer och en nygjord gång- och cykelbana precis utanför butiken, samt ett stort upptagningsområde med boende i närheten. Butiken har stora fönster ut mot gatan som skapar ett inbjudande intryck och goda exponeringsmöjligheter. Lokalens adress är Redbergsvägen 11B.

I Första hand är lokalen anpassad för en butiksverksamhet, café/ restaurangverksamhet lämpar sig ej av tekniska skäl. Lokalen är indelad i två delar, en främre och en bakre del, som förslagvis kan användas som lagerutrymme. I det första stora rummet så finns en nivåskillnad i bakkant, se ritning, nivåskillnaden skapar förutsättningar för att på ett naturligt sätt möjliggöra en god exponering även längre in i butiken. Lokalen kan hyras ut omgående, är du intresserad av mer information? Kontakta någon av våra uthyrare!

Kommunikationer

Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Redbergsvägen 11 B, Göteborg/Gårda

Butik med rejäla skyltfönster, bra skyltläge och litet lager...

Visad

Redbergsvägen 11B, Bagaregården

Butikslokalen på 310 kvm ligger mitt på Olskrokstorget med e...

Visad

Redbergsvägen 40, Göteborg/Olskroken

Renoverad Buitkslokal på 373kvm med rejäla skyltfönster ut m...

Visad

Redbergsvägen 40, Göteborg

Lokalen är uppdelad i två plan där större delen av ytan är p...

Visad