Lagerlokal, Rattvägen, Arnö, Nyköping

  • 200–4 000 m²

Etablera er verksamhet i nästa generations moderna och flexibla lokaler i Arnö, Nyköpings mest attraktiva logistikområde.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Verkstad / Kontor / Lager
Total yta 200–4 000 m²
Adress Rattvägen
Område Arnö
Kommun Nyköpings kommun
Byggår 2022
Objektsnummer 41948621

Beskrivning

Lokalerna uppförs och anpassas efter era behov och önskemål. Möjlighet att få upp till 9 m fri takhöjd och eldriva fullhöjdsportar vilket ger goda förutsättningar för lagerhållning samt entresolplan till kontor, konferensrum, personalutrymme och pentry. Lokalerna levereras nyckelfärdiga inredda med moderna kök, WC och omklädningsrum. Generösa ljusinsläpp och glaspartier gör att lokalerna lämpar sig såväl för lager, verkstad, kontor och butik.

Material, design och funktion håller hög kvalité då lokalerna uppförs av den långsiktiga ägaren. Det resulterar i en kostnadseffektiv och miljövänlig energianvändning för hyresgästen. Fastigheten kommer att utrustas med solpaneler för att kunna erbjuda hyresgäster kostnads- och klimateffektiv el samt en ökad hållbarhetsprofil. Möjlighet att anpassa lokaler från 400-4000 kvm.

Kontakta oss om ni är intresserade av att etablera er verksamhet här eller i något av våra andra etableringslägen i Linköping, Norrköping eller Nyköping.

Läs mer på www.altafastigheter.se

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

LOKALEN KAN NÅS VIA: E4 och väg 53

Närliggande företag

Eberspächer Exhaust, Foria, Snabbud, Orio,


Karta