Kontor, Rapsgatan 23 C, Uppsala Business Park , Uppsala

  • 506 m²

Kombinerat kontor & labb i Uppsala Business Park.


Lokaltyp Kontor
Total yta 506 m²
Adress Rapsgatan 23 C
Område Uppsala Business Park
Kommun Uppsala kommun
Våning 1 & 2
Objektsnummer 41952651
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Rapsgatan 23 C och denna konbinationslokal med både labb och Kontor. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Härligt kontorslokal i två våningar där planlösningen idag är uppdelad i flertalet kontorsrum samt en större yta med en mer öppenlandskapskänsla infinner sig. Till lokalen finns tre större konferensrum och ett mindre. I direktanslutning från entréplan nås labbytan. I entrén till lokalen finns också en härlig receptionsdisk med en trevlig vänt yta för besökare att känna sig välkomna i.  

Välkommen till Uppsala Business Park, en central del i Stockholm/Uppsala klustret för näringslivet inom Life Science i Sverige. Uppsala Business Park har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat, en expansiv stadsdel med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler med anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom Uppsala Business Park.

Labblokalerna är belägna i direkt anslutning till E4:an. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. 


Karta

Bilder på lokalen