Butikslokal, Radiusbacken 1, Telefonplan, Hägersten

  • 357 m²
  • Enligt överenskommelse

Fin lokal med högt i tak och egen ingång från gatan!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 357 m²
Adress Radiusbacken 1
Område Telefonplan
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41922242
Bifogade filer

Beskrivning

.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd ca 5 minuter. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Planlösning

På bästa läge i populära Midsommarkransen/Telefonplan finns nu en lokal i markplan tillgänglig. Lokalen har många användningsområden med butiksläge vilket ger en stor kommersiell potential. Möjlighet att kombinera kontor/showroom/butik/studio exempelvis i levande kvarter. I området utanför står i början av 2020 ett nytt bostadshus färdigt med 345 nya lägenheter på sikt totalt 1400 nya bostäder i området, där planeras även en ny gågata, park, grönskande torg, butiker m.m. Ytorna disponeras främst av en stor öppen yta med plats för ca 15 arbetsplatser eller för utställning. I anslutning till den öppna ytan finns ett modernt kök med plats för lounge/sällskapsytor. Ett större rum som har används som konferensrum med plats för 10-12 personer samt ett för 6-8 personer. Totalt idag finns 7 rum i olika storlekar. Utöver finns ett förråd, 2 wc samt en dusch och omklädningsrum. Lokalen är anpassningsbar efter verksamhet och behov. Larm finns till lokalen Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och kyla Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit.

Parkering

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs

Service

I närområdet och invid fastigheten finns flertalet restauranger och caféer exempelvis välbesökta Svenska Sushi och hamburgerköket.

Närliggande företag

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Cask Sweden, Svenska Fotbollsakademin m.m.


Bilder på lokalen