Butikslokal, Radiusbacken 1, Telefonplan, Hägersten

  • 357 m²

Fin lokal med högt i tak och egen ingång från gatan!


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 357 m²
Adress Radiusbacken 1
Område Telefonplan
Byggår 1913
Renoveringsår 2016
Objektsnummer 41922242

Kommunikationer

5 minuter bort ligger Telfonplans tunnelbanestation och ca 7 minuter bort ligger Midsommarkransens. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Planlösning

På bästa läge i populära Midsommarkransen/Telefonplan finns nu en lokal i markplan tillgänglig. Lokalen har många användningsområden med butiksläge vilket ger en stor kommersiell potential. Möjlighet att kombinera kontor/showroom/butik/studio exempelvis i levande kvarter. Väldisponerad lokal med såväl stor öppen yta, kontorsrum, mötesrum samt telefonrum i olika storlekar. I anslutning till entré finns en reception med backofficeyta vid behov. Ytorna disponeras främst av en stor öppen yta med plats för ca 15 arbetsplatser eller för utställning. I anslutning till den öppna ytan finns ett modernt kök med plats för lounge/sällskapsytor. Ett större rum som har används som konferensrum med plats för 10-12 personer samt ett för 6-8 personer. Totalt idag finns 7 rum i olika storlekar. Utöver finns ett förråd, 2 wc samt en dusch och omklädningsrum. Larm finns till lokalen Fiber egen lina 1000/1000, 700kr/månaden Mycket bra ventilation.

Parkering

Gott om parkeringsplatser längs med gatorna intill fastigheten

Service

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Närliggande företag

uls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Spocks Family, Vinkällan, Joel Junsjö, A3 Mobile, Cask Sweden, Svenska Fotbollsakademin m.m.


Bilder på lokalen