Butikslokal, Radiusbacken 1, Hägersten, Hägersten

Lokal Direkt Friskvård (0 m) Shopping (8 m) Restaurang (8 m) Kommunikation (5120 m)

Ett av Sveriges största, mest spännande kluster för nyskapande verksamheter. Lokal med potential att etablera restaurang, café eller en deli/butik!

Fakta om lokalen
Lokaltyper Butikslokal/Kontor/Övrig lokal
Total yta 193 m²
Adress Radiusbacken 1
Område Hägersten
Byggår 1913
Objektsnr 41901105
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, välbesökta restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Planlösning

Här finns möjlighet att hyra en lokal i markplan med egen entré, 5m i takhöjd ,industrikaraktär och stort potential att skapa en häftig lokal! Lokalen har flera användningsområden såsom restaurang, café, butik/deli , eller showroom/butik, ni väljer! I området utanför planeras en ny gågata, grönskande torg, bostadshus, butiker bl.a. Ericssons gamla industriområde blir ett levande område! Beläget 5 minuter från tunnelbanan som tar dig till city på 14 minuter. Idag består lokalen främst av en stor öppen yta med två entresolplan. Det finns ett modernt kök, pentry samt en mindre kontorsyta i entresolplan. Fönster finns i både den främre och den bakre delen, möjlighet finns att göra en utgång till innergård för sittplatser. Då Radiusbacken planeras att bli en gågata kommer möjlighet till uteservering finnas framför lokalen. Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation, hög elkapacitet samt möjlighet till kyla Fiber finns till fastigheten 700kr/mån.

Parkering

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 850kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats.

Närliggande företag

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Rotpartner, Mäklarhuset, Vinkällan, Stockholm Byggkoncept, A3 Mobile, Cask Sweden m.fl.

Övrigt

Gå gärna in och läs vad som händer i området intill. http://www.thebrick.se/om-omradet/.

Radiusbacken 1, Hägersten

Lager uthyres på 2 år med avstående från besittningsskydd!

Visad

Tellusborgsvägen 67, Hägersten

Lokal med många användningsmöjligheter, kontor, lager, showr...

Visad

Tellusborgsvägen 67, Hägersten

Lokal med många användningsmöjligheter renoveras i samråd me...

Visad