Kontor, Rademachergatan 5-7, Centralt, Eskilstuna

Hyra 17 833 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Parkering (0 m) Shopping (0 m) Restaurang (11 m) Friskvård (83 m) Bank (85 m) Uttagsautomat (105 m) Kommunikation (195 m)

En mycket centralt belägen kontorsfastighet. Dusch och två WC. Tillgång till hiss finns i fastigheten. Lokalen är delvis nymålad i fräscht vitt samt har fått nytt pentry och matta i entré och korridor. Möjlighet till att knyta ihop lokalen under så att lokalen blir dubbelt så stor och i två plan. Bra parkeringsmöjligheter....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 214 m²
Adress Rademachergatan 5-7
Område Centralt
Objektsnr 41858265
Hyra
17 833 kr/mån
1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En mycket centralt belägen kontorsfastighet. Dusch och två WC. Tillgång till hiss finns i fastigheten. Lokalen är delvis nymålad i fräscht vitt samt har fått nytt pentry och matta i entré och korridor. Möjlighet till att knyta ihop lokalen under så att lokalen blir dubbelt så stor och i två plan.
Bra parkeringsmöjligheter.

Omgivning

I närområdet finns trevlig promenad längs med Eskilstunaån.

Kommunikationer

På ca 8 minuter tar man sig till Resecentrum där tågförbindelser finns till bl a Stockholm och Västerås varje timme. De flesta busslinjerna passerar strax utanför, längs med Rademachergatan. Lätt att ta sig till med bil då fastigheten inrymmer ett p-hus.

Service

Längs med Rademachergatan finns banker, hårvård, friskvård, restauranger, bowling, kommunikation samt kläd- och matbutiker.

Rademachergatan 9, Centrum

Fin lokal för det lite större företaget som vill ha ett cent...

Visad

Rademachergatan 1, bv, Centralt

Lokalen är rumsindelad men det går att öppna upp för en öppn...

Visad

Kungsgatan 9, Centralt

Butikslokal i bra läge med generösa skyltytor. Lokalen ligge...

Visad