Produktionslokal, Rörvägen 14, Jordbro, Haninge

  • 3 315 m²

Möjlighet att hyra en egen fastighet med moderna kontorsytor och (kyl)lager i ett av Stockholmsområdets största logistikområden.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Lagerlokal / Logistiklokal / Kontor
Total yta 3 315 m²
Adress Rörvägen 14
Område Jordbro
Kommun Haninge kommun
Objektsnummer 41904453
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Möjlighet att hyra ett lager och kontor i ett av Stockholmsområdets största lager- och logistikområden. Lagerytorna är idag utrustade med kyla, men det är inget som begränsar andra lagerbehov. Väldigt bra kommunikationsmöjligheter, ca 500 m till pendeltågsstationen i Jordbro . Jordbro industriområde är ett av Stockholmsregionens största arbetsområden med 170 företag och 4000 arbetsplatser och ligger 30 minuter från Stockholm City.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett av Stockholms största logistikområden med 170 företag och 4000 arbetsplatser. Här finns närhet till friluftsområdet Ängarna, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. Helt nära ligger också Haninge Rackethall, en ishall och en utomhusisbana. I närheten finns möjlighet till ridning, och i Jordbro finns ett elljusspår samt Höglundabadet med sin 25-metersbassäng.

Kommunikationer

Som logistikhub är goda kommunikationer en självklarhet.

Med buss: Ständiga avgångar – 30 minuter från Stockholm City.

Pendeltåg: 500 m till pendeltågsstationen i Jordbro.

Med bil: Mycket smidig anslutning direkt till/från Nynäsvägen (väg 73) och Haningeleden.

Planlösning

Lagerfastighet med generösa kontorsutrymmen. Fastigheten är modern och effektiv med flexibel planlösning och stora möjligheter att skräddarsy ytorna så att de passar just ditt företag.

Parkering

Här finns goda parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare i anslutning till fastigheten.

Service

Som ett av regionens största arbetsområden med 4000 arbetsplatser finns gott om restauranger och service i närheten. I Jordbro Centrum, endast 500 meter från fastigheten, finns komplett utbud av service med bl a Apotek och bank.

Skyltläge

God exponering mot Jordbro Industriområde, en av regionens ledande logistikhubar med bl a Coca Cola i närheten och stor exponering av förbipasserande.

Närliggande företag

Goda grannar är en mängd logistik-, produktions- och verkstadsföretag. Bl,a Coca-Cola, Kemetyl, Tretti.seBilder på lokalen