Kontor, Röntgenvägen 2, Solna strand, Solna

Humlegården Fastigheter AB Restaurang (6 m) Shopping (45 m) Bilservice (277 m) Friskvård (30 m) Kommunikation (109 m) Bank (211 m) Grönområde (572 m) Uttagsautomat (533 m) Bränslestation (130 m)

Fantastisk lokal i två plan med upp till 4 meter i takhöjd! Gemensam reception samt populära restaurang S med konferensanläggning finns i fastigheten.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 4 575 m²
Adress Röntgenvägen 2
Område Solna strand
Byggår 1972
Objektsnr 41862067
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fantastisk lokal i två plan med upp till 4 meter i takhöjd! Gemensam reception samt populära restaurang S med konferensanläggning finns i fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Planlösning

Flexibel och yteffektiv planlösning med pelarkonstruktion som lämpar sig utmärkt för öppna kontorslösningar med kontor i mittkärnan. Lokalen har mycket god takhöjd i entréplanet med upp till 4 meter till undertak. Lokalen är en tvåplanslösning och binds samman med en interntrappa. Även våningen ovan har mycket god takhöjd om cirka 3 meter. Här finns alla möjligheter att skapa ert drömkontor!

Parkering

Ett nybyggt parkeringshus står färdigt vid fastigheten under våren 2016.

Service

I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar ända upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Artiklar om Humlegården Fastigheter AB

Röntgenvägen 2, Solna strand

Unik lokal i entréplan med över 4 meter i takhöjd. Perfekt f...

Visad

Röntgenvägen 2, Solna strand

Härlig lokal med god takhöjd och öppen planlösning. Fint lju...

Visad

Vretenvägen 2, Solna strand

Effektiv och nyrenoverad lokal för cirka 13 personer.

Visad

Vretenvägen 2, Solna strand

Härligt kontor högt upp i fastigheten med fönster åt tre hål...

Visad