Kontor, Rönnowsgatan 10, Söder, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 18 771 - 25 396 kr/mån
Newsec Bilservice (346 m) Restaurang (123 m) Shopping (146 m) Bränslestation (1060 m) Friskvård (6 m) Uttagsautomat (449 m) Bank (394 m) Kommunikation (244 m)

I den populära fastigheten Hermes finns nu endast en lokal kvar. Här finns 265 kvm att utforma till ert kontor. Lokalen är idag oinredd, det finns därför alla möjligheter att skapa ett kontor som passar just er verksamhet. Bilderna som ni ser i beskrivningen visar del av en annan yta som vi har gjort om till en annan hyresgäst. I fastigheten fanns ursprungligen en gummifabrik, de senaste tio åren har fastigheten förvandlats från industri till toppmoderna kontors- och utbildningslokaler. Som gr...

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Kontor
Total yta 265 m²
Adress Rönnowsgatan 10
Område Söder
Objektsnr 41843255
Lokalguidens estimerade områdeshyra
18 771 - 25 396 kr/mån
850 - 1 150 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I den populära fastigheten Hermes finns nu endast en lokal kvar. Här finns 265 kvm att utforma till ert kontor. Lokalen är idag oinredd, det finns därför alla möjligheter att skapa ett kontor som passar just er verksamhet. Bilderna som ni ser i beskrivningen visar del av en annan yta som vi har gjort om till en annan hyresgäst.

I fastigheten fanns ursprungligen en gummifabrik, de senaste tio åren har fastigheten förvandlats från industri till toppmoderna kontors- och utbildningslokaler. Som granne får du bl a Campus Helsingborg. Dessutom kommer du att sitta mitt i utvecklingsområdet H+.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i det spännande utvecklingsområdet H+. I fastigheten finns bl a Campus Helsingborg och flera företag i bl a IT och telemarketingbranschen.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Med endast en kort promenad till resecentret Knutpunkten har du möjlighet till all regional kommunikation såsom tåg och buss men även färja till Helsingör. Intill huset finns lätta förbindelser med stadsbussar. Givetvis även gångavstånd till centrum. Bra kommuikationer med bil.

Parkering

Parkering finns på gården.

Artiklar om Newsec