Kontor, Råsundavägen 133, Solna

  • 181 m²

Lugnt belägna lokal på bottenvåningen i ett flerbostadshus. Lokalens 181 väldisponerade kvadratmeter med kontor, kök och badrum.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 181 m²
Adress Råsundavägen 133
Kommun Solna kommun
Objektsnummer 41870929

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kastanjen 5. Belägen i Stockholm län och Solna kommun.

Omgivning

All typ av service finns i närområdet där du även hittar frilufts- och grönområden med härliga promenad- och löpvägar.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer i form av T-bana (Näckrosen), pendeltåg vid Solna station eller i Sundbyberg, tvärbana, bussar, allt inom gångavstånd. Du tar dig smidigt med bil in till city på 10 minuter.

Planlösning

Lokal om totalt 181 kvm bestående av en kontorsdel och en lager-/utställningsdel. Lagerdelen har några mellanväggar och ytan kan användas som förråd eller lager, showroom eller som tillverknings-eller industriyta. Kontorsdelen har trägolv och lagerdelen vitmålade väggar och tak. Trinettkök och toalett med dusch finns.

Parkering

Gott om parkeringar för besökare på gatorna runt fastigheten.

Service

Det finns gott om service i form av butiker och matställen i närheten och två stora köpcentra inom tolv minuters promenadväg bort tex Solna centrum med restauranger, butiker och all annan tänkbar närservice. Gångavstånd till Arenastaden med nya Nationalarenan och med nordens största galleria The mall of Scandinavia.

Övrigt

Kontor/Lager, lokalnr 9002.