Kontor, Rådmansgatan 38, City, Stockholm

  • 2 000 m²
  • 600 000 - 1 133 333 kr/mån

Kontor med egen entré direkt från Rådmansgatan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 000 m²
Adress Rådmansgatan 38
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 5
Objektsnummer 41952565
Områdeshyra 600 000 - 1 133 333 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Här finns möjlighet till ett fantastiskt kontor med en alldeles egen entré direkt från gatan. Kontoret erbjuder generösa takhöjder och stora fina fönster. Vi kan sammanlänka våningsplanen via interntrappor. Till huset hör också en gemensam innergård för alla att nyttja. Här kan du tillsammans med oss skapa en fin unik arbetsplats.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Tulegatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Innergård med infart från Kungstensgatan!

I samma kvarter som ert nya kontor finns det gott om namnkunniga grannar. Mentimeter, Företagarna, Vetenskapsrådet Landahl Advokatbyrå, Accenture/Fjord, Unibet, Volontair, Stokab och restaurang Farang.

Kommunikationer

T-banestation Rådmansgatan ligger bara 300 meter bort. För att nå Hötorget eller Odenplan krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många bra och högklassiga restauranger såsom Farang, Esperanto, Den Gamle och havet, Råkultur och Adam/Albin för att nämna några.

Träningsmöjligheter finns på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS vid Spårvagnshallarna, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.


Karta


Bilder på lokalen