Butikslokal, Råbyvägen 63 A, Gränby, Uppsala

  • 104 m²
  • Enligt överenskommelse

Trevlig lokal som passar för för kontor/butik eller showroom


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 104 m²
Adress Råbyvägen 63 A
Område Gränby
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41936698

Beskrivning

Ljus och trevlig kontor- eller butikslokal med stora fönsterpartier ut mot Råbyvägen.

Lokalen är uppdelad i två plan, entréplan om ca 73 kvm innefattar butiksyta, pentry och RWC och en trappa ner finns en anslutande lageryta om ca 31 kvm (verksamhet kan ej bedrivas i kv, ytan får endast nyttjas som lager).

Då lokalen tidigare varit uthyrd till frisörsalong passar det givetvis även bra att hyra den för det ändamålet eftersom det redan är förberett för Vatten och avlopp för två schamponeringsstolar samt vatten- och el för tvättmaskin i RWC.

Vänligen notera att lokalen inte lämpar sig för café, restaurang eller livsmedelsbutik.

För mer information vänligen kontakta Karolina Josephson på tel 08-508 94 814 eller karolina.josephson@wallenstam.se.

Omgivning

Gränby är en lummig stadsdel i norra Uppsala. I Gränbystaden erbjuds shopping, restauranger och caféer. I närområdet finns stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter och en 4H-gård.

SERVICE OCH BUTIKER
I bostadsområdet hittar du enklare närservice. I närliggande Gränbystaden finns ca 100 butiker, restauranger, caféer, större matbutiker, systembolag, apotek och vårdcentral. Det är även promenad- och cykelavstånd från Gränby till Uppsalas centrala utbud av caféer, restauranger, butiker, arbetsplatser och kultur.

FRITID OCH REKREATION
Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. För den sportintresserade finns Gränby Sportfält med fotbollsplan, rackethall, ishall samt idrottsarena både inom- och utomhus.

KOMMUNIKATIONER
På 10 minuter att tar du dig till centrala Uppsala med cykel eller buss. För dig som kör bil till Arlanda eller Stockholm är det nära till E4:an. Tåget till Arlanda tar bara 17 min och du når Stockholm på 40 min.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen