Kontor, Pumpgatan, Lindholmen, Göteborg

  • 500 - 4 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontorsytor mellan 500-1000 kvm! Möjlighet att hyra hela eller halva våningsplan. Beläget på våning 11-14. Inflytt Q2-Q4 2021.


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 4 000 m²
Adress Pumpgatan
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2019
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41822203

Beskrivning

Äntligen kan vi erbjuda kontorslokaler på Lindholmen - dessutom i toppmoderna byggnaden Geely Innovation Centre. Kontorsytorna som finns tillgängliga är mellan ca 500-4 000 kvm. De exklusiva kontorsytorna är belägna på våning 11-14.

Denna byggnaden är publik och präglas av ett högt kommersiellt utbud! På bottenplan finns en ca 1 500 kvm stor öppen yta, vilken kommer att kunna nyttjas av hyresgäster inom området. En större restaurang med ca 600 sittplatser som erbjuder frukost, lunch, middag samt catering kommer också finnas. I bottenplan mot Lindholmsallén finns även en av Göteborgs främsta cafékedjor, DaMatteo och en take-away restaurang, Gansu Köket som erbjuder autentisk kinesisk mat att husera.

Hela området kommer bli som ett öppet campus med multifunktionella byggnader - här finns kontor, lokaler för konferens och evenemang, härliga restauranger, hotell, kaféer och butiker.

Omgivning

I Lindholmens snabba utveckling blir innovationscentret en del av förvandlingen till ett nytt ingenjörs-Silicon Valley!

Kommunikationer

Kommunikationerna till Lindholmen är mycket goda! Hit går det bussar hela tiden och från knutpunkten Nordstan/Nils Ericsons terminalen tar det endast 6 minuter.
Det nya planerade färjeläget i anslutning till campusområdet gör dessutom möjligheterna ännu bättre!

Planlösning

Öppen planlösning.

Parkering

Parkeringsgarage finns i källaren

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen