Kontor, Produktvägen 5, Mölnlycke Norra, Mölnlycke

  • 500–1 300 m²
  • Sommaren 2021

Nybyggda kontorslokaler i Mölnlycke Företagspark. Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark ligger detta nyutvecklade kontorshus på fyra våningar om totalt 4 300 kvm. Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Lokalerna har fantastiskt ljusinsläpp och utsikt, och som hyresgäst väljer ni själva fördelningen mellan öppna arbetsplatser, arbets- och mötesrum. En härlig terrass som lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher. 50% är redan uthyrt resterande yta om 500-2300 kvm är ledigt på...


Lokaltyp Kontor
Total yta 500–1 300 m²
Adress Produktvägen 5
Område Mölnlycke Norra
Kommun Härryda kommun
Byggår 2019
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Sommaren 2021
Objektsnummer 415350

Beskrivning

Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark står nyutvecklade kontorshuset på fyra våningar om totalt 4 300 kvm i stort sett färdigt. Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Lokalerna har fantastisk utsikt över grönska och sjö, här kan du som hyresgäst skapa ert drömkontor och själva anpassa planlösning efter er verksamhet. En fantastisk terrassen som lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher.

50% är redan uthyrt resterande yta om 500-2300 kvm är ledigt på plan 2-4 med fint ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna.

Det finns 105 parkeringsplatser med möjligheter till laddplatser och gästparkering.

Omgivning

Naturskön omgivning i kombination med tillgänglighet. Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Det fördelaktiga läget nära riksvägen kombineras med en fin omgivning och utsikt över Rådasjön. Företagsparken har de senaste åren expanderat kraftigt. Tillgängligheten är en viktig anledning till att området blivit så populärt. Ett extra plus för den natursköna omgivningen som främjar promenader och träning på lunchen. Eller varför inte spela paddel i grannhuset!

Kommunikationer

Här finns en påfart direkt till motorvägen som ligger nära moten där huvudstråken E20, E6 och väg 40 möts. Både Landvetter Flygplats och Göteborgs centrum nås inom 10 minuter med bil. Flera bussar finns i området varav en stannar precis utanför dörren och tar dig till och från Korsvägen i centrala Göteborg på 10 minuter. Det finns även bussar från Partille centrum till Mölnlycke företagspark. Flygplatsen ligger endast tio minuter bort med bil och inom en snar framtid planerar även Härryda kommun en hållplats för flyg-bussarna vid Rådamotet.

Planlösning

Möjlighet att påverka planlösning efter just ditt företags behov och drömmar. Välj själv hur många arbets- och mötesrum just ni behöver.

Parkering

Ja

Service

10 minuter till både Landvetter flygplats och centrala Göteborg. Till centrala Göteborg tar det högst tio minuter med bil och fem minuter till Mölnlycke centrum, där det finns fler än 50 butiker samt bank, apotek, restauranger och annan service.

Skyltläge

Hög visibilitet och lättillgängligt läge. Skyltläge mot motorvägen där huvudstråken E20, E6 och väg 40 möts.

Närliggande företag

Ett flertal stora företag huserar i Mölnlycke företagspark som t ex PDL Center, Arla, DragonPort, Exide, Daros, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels och Cochler Nordic.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen