Kontor, Prästgårdsgatan 27, 941 32, Piteå C Stadsvapnet, Piteå

  • 220 m²

Kontorslokaler i cityläge I hjärtat av city har vi nu möjligheten att erbjuda en kontorslokal på 220m2 på våning 3. Lokalen är belägen i kvarteret Stadsvapnet där bland andra More Digital Solutions,Dina Försäkringar, Tyréns och Korpen huserar. Delar av lokalen har utsikt mot den ljusgård i vilken ovan nämnda företag sitter, andra delar av lokalen har utsikt mot Prästgårdsgatan och Stadsberget. Planlösningen består i dagsläget av 7 kontor, mindre mötesrum, konferensrum, förråd, lunchrum & 3 to...


Lokaltyp Kontor
Total yta 220 m²
Adress Prästgårdsgatan 27, 941 32
Område Piteå C Stadsvapnet
Objektsnummer 41918301

Beskrivning

Kontorslokaler i cityläge

I hjärtat av city har vi nu möjligheten att erbjuda en kontorslokal på 220m2 på våning 3. Lokalen är belägen i kvarteret Stadsvapnet där bland andra More Digital Solutions, Dina Försäkringar, Tyréns och Korpen huserar. Delar av lokalen har utsikt mot den ljusgård i vilken ovan nämnda företag sitter, andra delar av lokalen har utsikt mot Prästgårdsgatan och Stadsberget.

Planlösningen består i dagsläget av 7 kontor, mindre mötesrum, konferensrum, förråd, lunchrum & 3 toaletter.

Byggnaden som lokalen ligger i är belägen vid gågatan i Piteå stadskärna. Förutom att ett gym finns i samma hus har du även nära till de flesta bekvämligheter och service samt Piteås utbud av butiker och restauranger.

För visning av lokalen finner du kontaktuppgifter längre ned.


Bilder på lokalen