Kontor, Postgången 49c, Solna Centrum, Solna

  • 286 m²
  • 1 rum
  • Efter överenskommelse

Mellanstor rå kontorslokal med öppen planlösning. Hyresvärden investerar till en nyckelfärdig lokal efter dina önskemål.


Lokaltyp Kontor
Total yta 286 m²
Adress Postgången 49c
Område Solna Centrum
Hiss Ja
Tillgänglighet Ingång via köpcentrum och egen Entré
Våning 1
Antal rum 1
Tillträde Efter överenskommelse
Ingår i hyra Värme och vatten
Objektsnummer 41922170

Beskrivning

Mellanstor rå kontorslokal med öppen planlösning. Hyresvärden investerar till en nyckelfärdig lokal efter dina önskemål.

Omgivning

Solna är en av landets mest expansiva kommuner och befolkningstillväxten väntas öka med 40% inom 10 år. 6 nya stadsdelar och 800 lägenheter byggs per år Över 9500 företag i olika storlekar och branscher. Solna är Sveriges arbetsplatstätaste stad. Ett av Europas mest utvecklade Life Science kluster Myndigheter och institut i direkt närhet Utbyggnad av Karolinska.

I Solna Centrum finns alla förutsättningar till trivsam shopping och god mat i en inspirerande miljö. Här väntar 120 butiker, caféer och restauranger på att erbjuda dig allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. I Solna Centrum erbjuds också flera serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn. När det börjar bli dags för lunch eller middag kan du välja bland ett brett utbud av trevliga caféer och restauranger.

Kommunikationer

Tunnelbana (blåa linjen), 8 min till Tcentralen. Tvärbana, 25 minuter med pendeltåg till Arland. Goda kommunikationer till Bromma Flygplats med bland annat Buss, ca 15 min till flygplatsen. Utbyggnad av Gula Linjen via Odenplan, Hagalund, Arenastaden. Gröna linjen och gula knyts samman vid Odenplan.

Planlösning

Helt anpassningsbar enligt era önskemål.

Parkering

Ja

Övrigt

Parkeringsplats samt lager/förråd finns att hyra.

Restaurang och lunch alternativ:
https://www.solnacentrum.se/restaurants

www.solnacentrum.seBilder på lokalen