Kontor, Port-Anders gata 9 (B26), City, Västerås

  • 315 m²
  • 2023-04-01

Eget kontor på B26!


Lokaltyp Kontor
Total yta 315 m²
Adress Port-Anders gata 9 (B26)
Område City
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde 2023-04-01
Objektsnummer 41960712

Beskrivning

Moderna lokaler med industriell karaktär. B26 co-working, konferens och mötesrum och restaurang i samma byggnad. Takbar och stor terass med utsikt över city.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Melkerhuset och Ottar 6.
Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Planlösning

Öppen planlösning med högt i tak och bra ljuddämpning i lokalen. Två mindre mötes/teams/samtalsrum finns i lokalen samt nytt pentry.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Övrigt

Kontorsfastighet i fint läge, ett stenkast från centrum och allmänna kommunikationer.


Karta

Bilder på lokalen