Kontor, Port Anders gata 9, Norrmalm, Västerås

  • 315 m²

Det sista egna kontoret på B26 finns nu ledigt! Här kan du inspireras och arbeta i en modern och industriell kontorsmiljö samtidigt som du har tillgång till husets alla faciliteter och mötesplatser.


Lokaltyp Kontor
Total yta 315 m²
Adress Port Anders gata 9
Område Norrmalm
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41949774

Beskrivning

B26 ligger mitt i Västerås City och är en mötesplats för näringslivet i Västerås. Huset innehåller en kreativ coworking area, kontor, studios, restaurang, mötesrum i markplan även för externa besökare. På sommaren är takterrassen öppen för husets medlemmar och inbjudna gäster. Huset innehåller några kontorslokaler för de som vill ha ett eget kontor.

Omgivning

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare två framstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Melkerhuset och Ottar 6. Här sitter ni bara ett stenkast från Västerås centralstation och populära Vasaparken, Västerås största park, och endast en kort promenad till vattnet med fina promenadstråk och trevliga lunchrestauranger.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala. Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.


Karta


Bilder på lokalen