Butikslokal, Poppelgatan 21, Norra Vinstorps Indus..., Lomma

  • 1 713 m²

Nu finns det möjlighet att hyra en stor anpassningsbar lokal om 1713 kvm i Vinstorps industriområde i Lomma. Lokalen har en stor ljus entré på bottenvåningen med en härlig rymd där det är öppet upp till andra våningen. Fasaden vid entrén och kontorsdelen utgörs av glaspartier som ger lokalen mycket ljus och som kan passa perfekt för både butik/showroom samt kontor. Andra våningen används idag som kontor och gym men passar även bra som lager/butik/showroom. På andra våningen finns två stora omklä...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 713 m²
Adress Poppelgatan 21
Område Norra Vinstorps Indus...
Objektsnummer 41926886

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en stor anpassningsbar lokal om 1713 kvm i Vinstorps industriområde i Lomma. Lokalen har en stor ljus entré på bottenvåningen med en härlig rymd där det är öppet upp till andra våningen. Fasaden vid entrén och kontorsdelen utgörs av glaspartier som ger lokalen mycket ljus och som kan passa perfekt för både butik/showroom samt kontor. Andra våningen används idag som kontor och gym men passar även bra som lager/butik/showroom. På andra våningen finns två stora omklädningsrum med duschutrymmen och bastu.
I lokalen går det att ha utställning/showroom/butik på hela ytan om det passar verksamheten, och det går även att kombinera kontor med lager/verkstad.

Övrigt

Lomma är ett lugnt och trevligt bostadsområde som ligger nära havet och har naturområden omkring sig. Fastigheten är belägen i Vinstorps industriområde i Lomma.


Bilder på lokalen