Kontor, Polstjärnegatan 4, Göteborg, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 29 925 - 64 125 kr/mån
Lokalisera AB Restaurang (129 m) Friskvård (142 m) Bilservice (101 m) Shopping (113 m) Bank (522 m) Kommunikation (268 m) Postkontor (26 m) Grönområde (659 m) Bränslestation (459 m) Uttagsautomat (457 m) Parkering (79 m)

Nu kan vi erbjuda en effektiv "kombilokal" (342 m2 lager-/prodlokal & 100 m2 kontor, i mkt nära anslutning), med centralt läge på Lindholmen.

Beskrivning

Lokalen ligger på en välkänd adress, direkt granne med Företagsposten, på Lindholmen. I lager-/produktionsdelen finns pentry, WC och dusch. Golvet i lagret kommer att göras om innan flytt och kontoret kommer att renoveras och fräschas upp för en ny hyresgäst. Ett lättillgängligt, prisvärt, lokalalternativ för ett företag som uppskattar läget på Lindholmen.

Omgivning

I Lundby finns ett varierat näringsliv med företag av alla storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Bland annat ligger Volvo Lastvagnars huvudkontor där, samt delar av Volvo Pentas fabriker i Volvos gamla personvagnsfabrik. Lundby har också ett rikt och varierat utbud av utbildning, allt från små grundskolor till ett stort utbildningscentrum på Lindholmen med gymnasier och högskolor.

Parkering

2 parkeringsplatser, ingår i månadsavgiften/hyran.

Lindholmspiren 2, Göteborg/Lindholmen

Nybyggt kontor på Lindholmen. Klart för inflyttning kvartal ...

Visad

Polstjärnegatan 10, Lindholmen

Trevligt kontor nära köpcentrum Ett trevligt kontor på 443 k...

Visad

Götaverksgatan 6, Lindholmen

Yteffektiva kontor i Göteborgs kompetenskluster Lindholmen. ...

Visad

Lindholmspiren 3B, Hisingen

Kontorslokal om 1140kvm på Lindholmspiren 3B, i hjärtat av L...

Visad