Kontor, Petter Heléns Gata 2, Skövde, Skövde

Fastighets AB Balder Restaurang (124 m) Friskvård (126 m) Shopping (118 m) Bank (408 m) Uttagsautomat (443 m) Kommunikation (75 m) Grönområde (71 m)

Kontorsrum samsas med öppna ytor och konferensrum i denna centrala byggnad i 3 våningar.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 946 m²
Adress Petter Heléns Gata 2
Område Skövde
Byggår 1976
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41841522
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Huset är uppdelat i 3 våningar. Hiss finns i huset. Kontoren är i varierande storlek och kan anpassas efter hyresgästens behov. Fastigheten passar för det större företaget då alla våningar är förbundna med varandra genom en inre trappa. Möjlighet finns även att hyra varje våning för sig, då det finns separat trapphus med egen ingån per våning.

Omgivning

Skövde är en mångfaldig industriort. Både Volvo Powertrain och Volvo Cars har anläggningar, men även Paroc, Ceijn och Cementa - för att nämna några av de större.
Skövde är dessutom en shoppingstad med stort utbud. Flertalet shoppingcentra såsom Stallsiken och Elins Esplanad hittar du här och i centraum finns Commerce med över 40 butiker

Kommunikationer

Skövde Resecentrum är 5-10 minuters gångväg bort. Framme i Skövde resecentrum är du mitt i de centrala delarna. Härifrån kan du utforska Skövde eller använda dig av kollektivtrafiken som knyter samman Skaraborg för att transportera dig vidare. Från resecentrum utgår bussar, tåg och taxi.

Parkering

Granne med parkeringshuset Vasaporten.

Övrigt

Skövde ligger utmed västra stambanan, vilket gör att vi har bra kommunikationer med tåg till Stockholm och Göteborg samt alla stationer däremellan. Från Göteborg åker du endast en timme med tåg och från Stockholm på två timmar.

Artiklar om Fastighets AB Balder

Gudhemsgatan 2, Skövde

Möblerad kontorslokal i två rum och separat ingång i privat ...

Visad

Norra Ryds industriområde, Skövde

Kontorslokal, ca 70 kvm i Norra Ryds industriområde. Passand...

Visad