Butikslokal, Periskopvägen 13, Lidingö

  • 40 m²

Otroligt ljus och öppen lokal med högt i tak (3,6 m). Passar perfekt för en mindre verksamhet. Stora fina fönster som släpper in mycket ljus och som även skapar bra synlighet för er verksamhet. Lokalen är helt i nyskick med fina trägolv, dimbara belysningsspotlights i taket, stor kaklad och klinkrad WC med dusch samt ett smart pentry med vask, häll, kyl, förvaringsutrymmen mm. Gott om uttag för bredband finns i lokalen. På bara ett par minuter är man nere vid strandkanten och kan ta sig en kaffe...


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 40 m²
Adress Periskopvägen 13
Objektsnummer 41927083

Beskrivning

Otroligt ljus och öppen lokal med högt i tak (3,6 m). Passar perfekt för en mindre verksamhet. Stora fina fönster som släpper in mycket ljus och som även skapar bra synlighet för er verksamhet. Lokalen är helt i nyskick med fina trägolv, dimbara belysningsspotlights i taket, stor kaklad och klinkrad WC med dusch samt ett smart pentry med vask, häll, kyl, förvaringsutrymmen mm. Gott om uttag för bredband finns i lokalen. På bara ett par minuter är man nere vid strandkanten och kan ta sig en kaffe eller bra lunch på någon av de trevliga serveringarna. Ett njutbart läge för den som vill ha lite mer ut av arbetsdagen!

Omgivning

Ett växande bostadskvarter med gott om service och allt som kan tänkas behövas för en trivsam vardag. Otroligt vackert och sjönära med strandpromenad endast någon minuts promenad från lokalen. Den bästa mixen av stad och natur!

Parkering

7 st parkeringsplatser finns att hyra. Även gästparkering. Vid Aga station ligger ett stort parkeringshus.

Service

Attraktivt och trivsamt läge med nära till mycket, trots sitt sjönära läge är det inte långt till ett gott utbud av service. Här hittar du flera olika restauranger och kaféer. Följ Periskopvägen ner mot strandpromenaden, som du når på en minut, här ligger till exempel den välkända och populära pizzerian 450 gradi med unik napolitansk stenugnsbakad pizza. Här finns också trevliga serveringen Coffee & Cava Co, slå er ner och njut av den härliga sjöutsikten. I närområdet finns såväl träningsanläggningar (SATS bl.a.) som matvarubutiker (Willys) och Lidingö Saluhall.


Karta

Bilder på lokalen