Kontor, Parmmätargatan 1, Kungsholmen, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 85 313 - 164 938 kr/mån
New Office AB Restaurang (46 m) Shopping (48 m) Kommunikation (110 m) Uttagsautomat (315 m) Friskvård (42 m) Grönområde (392 m) Bank (86 m) Kemtvätt (68 m)

Ytan är fördelad på två lokaler om 260 och 195 kvm (varav 38 kvm är förråd i källare). Välkommen till en härlig och pampig lokal med stora möjligheter. Entrén är vacker och välkomnande och leder intill de båda lokalerna. Blandad planlösning med både öppna stora samt mindre rum. Några av rummen har en mycket generös takhöjd. Önskas en mer öppen planlösning går det att ordna. Välbevarade gamla detaljer så som fina trägolv och stora fönster med målat glas. Skolverksamhet godkänns inte....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 455 m²
Adress Parmmätargatan 1
Område Kungsholmen
Våning 1
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Objektsnr 41864443
Lokalguidens estimerade områdeshyra
85 313 - 164 938 kr/mån
2 250 - 4 350 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ytan är fördelad på två lokaler om 260 och 195 kvm (varav 38 kvm är förråd i källare).

Välkommen till en härlig och pampig lokal med stora möjligheter. Entrén är vacker och välkomnande och leder in till de båda lokalerna.

Blandad planlösning med både öppna stora samt mindre rum. Några av rummen har en mycket generös takhöjd.
Önskas en mer öppen planlösning går det att ordna.

Välbevarade gamla detaljer så som fina trägolv och stora fönster med målat glas.

Skolverksamhet godkänns inte.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med närhet till tunnelbanestation Rådhuset. Till T-centralen tar det endast två minuter. På T-centralen finns tunnelbanans alla linjer, bussar, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express samt flygbussar. I området går också ett flertal bussar, bland annat stomnätsbussarna 1 och 4 men även buss 3, 40 och 62 alldeles i närheten.

Service

Området kring Parmmätargatan är mycket populärt. Här finns ett brett utbud av restauranger och caféer men också ett flertal kläd- och inredningsbutiker. Endast 200 m bort ligger Norr Mälarstrand med några av Kungsholmens populäraste restauranger och barer, såsom Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet. Här finns även den vackra strandpromenaden som passar bra för en promenad eller joggingtur på lunchen.

Övrigt

Lokalen hyrs utan besittningsrätt. Avtal på 5 år kan skrivas.

Hanverkargatan 8, Kungsholmen

Välkomnande entré med stort skyltfönster mot Hantverkargatan...

Visad