Produktionslokal, Ovädersgatan 6, Göteborg, Göteborg

  • 220 m²

Mindre kombilokal 220 m2 (möjl. hyra till 100 m2 personalytor). Läget är lättillgängl, i strategiskt ind.område. Nära hamnen. Ej bilaterad verksamhet.


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad
Total yta 220 m²
Adress Ovädersgatan 6
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41910638

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra en enkel, men funktionell, kombilokal om totalt 220 m2 (går att hyra till ytterligare ca 100 m2 personalytor; rejält och trevligt kök/pentry, omklädningsrum, i direkt anslutning till kontoret). Ingen gårdsyta, men plats för uppställning av en container utanför lagerporten). OBS; ej bilrelaterad verksamhet!

Omgivning

Biskopsgården är sedan 1950-talet en citynära förort till Göteborg. Stadsdelen har under 1980- och 90-talen renoverats och moderniserats. Bebyggelsen är belägen i ofta höglänt terräng, och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster.

Biskopsgården är även ett trafiktorg vid slutet av Hjalmar Brantingsgatan, som utgör huvudinfart till stadsdelen med samma namn. Gatunamnen i området Biskopsgården har alla med väder att göra - som till exempel Dimvädersgatan, Godvädersgatan etc.Bilder på lokalen