Kontor / Lager, Orrekulla Industrigata 13-15, Hisingen, Rödbo

  • 1 680 m²

I Orrekulla industriområde finner ni denna attraktiva kombilokal med fina kontorslokaler och ett stort höglager. Lokalen lämpar sig utmärkt som logistiklokal och för den som letar lokal för padelverksamhet är den även ett ypperligt alternativ för det. Lokalen har ett strategiskt bra läge med anslutning till E6 norr och söder. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor / Lager
Total yta 1 680 m²
Adress Orrekulla Industrigata 13-15
Område Hisingen
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41906381

Beskrivning

I Orrekulla industriområde finner ni denna attraktiva kombilokal med fina kontorslokaler och ett stort höglager. Lokalen lämpar sig utmärkt som logistiklokal och för den som letar lokal för padelverksamhet är den även ett ypperligt alternativ för det. Lokalen har ett strategiskt bra läge med anslutning till E6 norr och söder.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Lokalen är belägen strax norr om IKEA Bäckebol nära påfart E6 vid Klarebergsmotet.

Kommunikationer

Lokalen nås smidigast med bil. Närhet till Bäckebol och god logistisk anslutning till E6 norr och söder. 20 minuter från centralstationen och 20 minuter från Kungälv.

Planlösning

Kombilokal.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen