Kontor, Olskroksgatan 30, Göteborg, Göteborg

  • 1 060 m²
  • 150 167 - 247 333 kr/mån

Utbildning/kontorslokaler i tre plan med mycket bra läge utmed E20.


Lokaltyper Kontor / Utställning / mässa
Total yta 1 060 m²
Adress Olskroksgatan 30
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41918919
Områdeshyra 150 167 - 247 333 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Utbildning/kontorslokaler i två plan med mycket bra läge utmed E20. Lokalen kan med fördel användas för utbildning eller anpassas för behov.

God tillgänglighet med bara några minuter från Olskrokstorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Närhet till centrum och centralstationen, restauranger och cafeér i närheten samt all annan tänkbar service. Bra skyltläge mot E20

Omgivning

Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framförallt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer.

Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det Västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna. Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framförallt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer.

Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det Västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna. Olskroken begränsas av motorväg E 6/E 20, Säveån, Gamlestadsvägen, Riddaregatan (E 20), Ånäsvägen, Redbergsplatsen, Danska Vägen, Mäster Johansgatan, Mintensgatan och Redbergsvägen.

Olskroken gränsar till stadsdelarna Stampen, Gullbergsvass, Gamlestaden, Bagaregården och Lunden.

I dagligt tal avses i första hand området längs Redbergsvägen och Olskrokstorget. Via Övre Olskroksgatan nås det högre belägna området bebyggt med tegelhus av 1930-talssnitt. Högst upp på Redberget ligger Redbergsparken, en promenadpark på ca 3,5 ha. Där bortom finns landshövdingehus och andra äldre hus längs Ånäsvägen.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med spårvagnslinje 1 och 3 till hållplats Olskrokstoget.

Service

God service finns i området.Bilder på lokalen