Kontor, Olof Asklunds Gata 1, Högsbo, Göteborg

  • 600 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 65 000 kr/mån

Härligt kontor beläget högst upp i huset. Mycket bra läge i Norra Högsbo


Lokaltyp Kontor
Total yta 600 m²
Adress Olof Asklunds Gata 1
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41879012
Hyra 65 000 kr/mån
1 300 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Om lokalen
Kontorslokal om ca 600 m² belägen på ett helt våningsplan högst upp i huset. Lokalen nås via hiss som leder direkt in i lokalen. Här ges stora möjligheter att modernisera och anpassa planlösningen efter era behov och önskemål.

Lokalen har härligt ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck vilket ger behaglig och ljus arbetsmiljö. I dagsläget är ytan rumsindelad med kontorsrum i varierande storlekar samt ett antal konferensrum, pentry, förrådsytor och WC. Goda parkeringsmöjligheter finns.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Fastigheten är belägen i Norra Högsbo med ett bra exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden, granne med Södra Änggården. Fastigheten är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor och verkstadsytor.

Kommunikationer
Busshållplats (JA Wettergrens gata) ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet/Heden på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min. För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Omgivning
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.
Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen