Kontor, Nygatan 3, Södertälje, Södertälje

Hyra 56 467 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Friskvård (2 m) Restaurang (31 m) Shopping (46 m) Bilservice (80 m) Uttagsautomat (94 m) Kommunikation (135 m) Parkering (140 m) Bank (169 m) Grönområde (230 m)

Fastigheten Enen, känd som Gamla Stadshuset och en viktig symbol i kommunen, utvecklas och renoveras nu till moderna kontorslokaler. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 308 m²
Adress Nygatan 3
Område Södertälje
Objektsnr 41891278
Hyra
56 467 kr/mån
2 200 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Fastigheten Enen, känd som Gamla Stadshuset och en viktig symbol i kommunen, utvecklas och renoveras nu till moderna kontorslokaler. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Södertäljes hjärta, i anslutning till Saltsjötorget och med Södertälje stadspark och centralstationen runt hörnet. Redan när du kliver av från stationen ser du fastighetens fantastiska läge. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa.

Kommunikationer

Från pendeltåget och busstorget tar det max 1-2 minuter att promenera. Det gör att det är en av Södertäljes mest attraktiva kontorsläge. Du tar dig snabbt in till Stockholms Central (45 minuter) med pendeltåget. En aningens längre med buss.

Service

Längs Storgatans shoppingstråk hittar man all typ av service såsom butiker, caféer och restauranger. Det finns även ett flertal Gallerior som varuhuset Kringlan, Telgehuset och Lunagallerian. I kvarteret finns nu det ombyggda caféet Tidermans samt ett nyöppnat "Actic" gym.

Nygatan 2, Centrum

Kontorslokal uthyres i centrala Södertälje.

Visad

Nygatan 2, Centrum

Kontorslokal uthyres i en av Södertäljes vackraste byggnader...

Visad

Nygatan 1, Södertälje

Fastigheten Enen, känd som Gamla Stadshuset och en viktig sy...

Visad

Järnagatan 10, Centrum

Kontorslokal uthyres i en av Södertäljes vackraste byggnader...

Visad