Kontor, Nygatan 26, Centrum, Falkenberg

  • 65 m²
  • 2 rum
  • Enligt överenskommelse

Pris: 135.000kr. På Nygatan 26 i centrala Falkenberg säljes nu en trivsam lokal med goda skyltmöjligheter. Lokalen är lämplig till kontor, butik, service, salong eller liknande. Man bedriver idag salong och lokalen säljes fullt möblerad och inredd som frisörsalong. Stabil och trivsam förening med härlig innergård. Kontakta fastighetsmäklaren för vidare information och visning....


Lokaltyper Kontor / Kontor / Lager / Butikslokal / Kontorshotell / Rörelse till salu / Studio / ateljé / Övrig lokal
Total yta 65 m²
Adress Nygatan 26
Område Centrum
Hiss Nej
Våning Markplan
Antal rum 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme, vatten, fiber, tv-kanalpaket
Objektsnummer 41911526

Beskrivning

Pris: 135.000kr. På Nygatan 26 i centrala Falkenberg säljes nu en trivsam lokal med goda skyltmöjligheter. Lokalen är lämplig till kontor, butik, service, salong eller liknande. Man bedriver idag salong och lokalen säljes fullt möblerad och inredd som frisörsalong. Stabil och trivsam förening med härlig innergård. Kontakta fastighetsmäklaren för vidare information och visning.

Omgivning

Området
Nygatan
Nygatan är beläget mitt i centrala Falkenberg. Man har gångavstånd till allt man önskar. Vackra promenadstråk längs ån Ätran, fiske, löpslingor, vårdcentral, butiker, fik, bagerier, restauranger, krogar och nattliv är bara ett litet urval av vad staden erbjuder. Till populära Skrea Strand tar det ca 15 minuter med cykel.

Affärer
Avstånd till Coop ca 400m, Ica Kvantum ca 900m, Willys & Lidl ca 1.3km.

Kommunikationer
Busshållsplats finns i närheten med direktbuss till tågstation.

Falkenberg
Falkenberg är en riktig sommarstad och är känt för bl.a. sitt laxfiske, fina natur, fina omgivningar och hjärtat Skrea Strand.

Länkar
Skolportal - www.edu.falkenberg.se
Kommun information - www.falkenberg.se
Hsb - www.brfopalen.se
Turistinformation - www.visitfalkenberg.se

Planlösning

Planbeskrivning
Lokal
Lokal med plastmatta och tapetserade väggar. (Lokalen är inredd med receptionsdisk, 4-6st frisörplatser, 2st schamponeringsstolar, skåpsförvaring och förråd/pentry. Wc med handfat.

Personalrum/pentry
Personalrum med plastmatta och tapetserade väggar. Här finns mindre pentry, kylskåp och tvättmaskin.

Parkering

Nej

Skyltläge

Goda skyltmöjligheter. Totalt 10st fönster.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Föreningen, mm
Brf Opalen
Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes året 1961-1965 på fastigheterna Lejonet 18, Lejonet 20 och Lejonet 21 som föreningen innhar med äganderätt. Fastigheternas adresser är Köpmansgatan 1, 3 A-B, 5, Nygatan 20, 22, 24, 26, 28, Fabriksgatan 6, 8 och Storgatan 15, 17 A-B-C-D i Falkenberg.

Föreningens bostäder och lokaler fördelar sig enligt följande:
Bostadsrätt: 45st 1 rok, 40st 2 rok, 61st 3 rok, 27st 4 rok, 1st 5 rok
Lokaler bostadsrätt: 20st
Lokaler hyresrätt: 1st
Garage: 23st
P-platser: 60st

Tvättstuga / Förråd
Modern tvättstuga med självdoserande maskiner finns i källaren. Tvättstugan har ett digitalt bokningssystem. Bokning sker nere vid tvättstugan eller via mobilapp. Lägenhetsförråd finns i källaren.

Gemensamhetsanläggningar
Gemensamt inglasat lusthus på innergården med grill. Bokas via digitalt bokningssystem eller via mobilapp. Föreningslokal och gästlägenhet finns att hyra. För barnen finns en lekplats på innergården. Tillgång till fri tvättplats för bil finns i källaren.

Datum för tillträde
Enligt överenskommelse.

Stadgar och Årsredovisning
Föreningens stadgar och årsredovisning finns att ladda ner i denna objektsbeskrivning och finns även att erhålla av Fastighetsmäklaren

Renoveringar
2013 Nya säkerhetsdörrar
2012 Nya entré dörrar
2010 Stammar relinade
2010 Upprustning av innergård, stensättningar, planteringar och lusthus.
2009 Installation Telia fiber bredband och digital-tv

Ekonomi
Lägenheten är ej pantsatt. Kontrollerad 2018-10-08.

Parkeringsplats / Garage
Det finns parkeringsplats och garage med separat köplats. Kontakta HSB:s kontor för mer information. Boendekort kan köpas på Falkenbergs kommun. Kontakta Falkenbergs kommun för mer information.

Information
Uppgifterna härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheter ger anledning till detta. Kontakta ansvarig Fastighetsmäklare för en personlig boendekostnadskalkyl.


Bilder på lokalen