Butikslokal, Nygatan 21-23, Centrum, Gävle

Lokalguidens estimerade områdeshyra 51 667 - 135 000 kr/mån
Diös Shopping (0 m) Restaurang (14 m) Friskvård (31 m) Uttagsautomat (125 m) Parkering (213 m) Bank (250 m) Kemtvätt (358 m)

Butik på 400 kvm på Nygatan 21-23 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 400 m²
Adress Nygatan 21-23
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41864743
Lokalguidens estimerade områdeshyra
51 667 - 135 000 kr/mån
1 550 - 4 050 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Stor, ljus butik i moderna Flanörgallerian mitt i city! Lokalen har tidigare använts som bokhandel och lämpar sig utmärkt som butiksyta eller showroom. Här har du goda möjligheter att sätta en personlig prägel och skapa ett stilrent och originellt koncept inom exempelvis mode, skönhet, inredning eller liknande. Stora glaspartier mot gallerians gångstråk ger en förträfflig exponering och synlighet för förbipasserande. Den generösa takhöjden och öppna ytor skapar en inbjudande och luftig atmosfär i lokalen.

Omgivning

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn, hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7.000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle City är en levande mötesplats med shoppinggator och affärsgallerior.

Kommunikationer

Närhet till taxi, buss- och tågförbindelser. Ca 500 m till tågstation och busstation. Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000. Endast 100 m till navet för stadsbussarna.

Service

Gävle City är en levande mötesplats med shoppinggator, ett rikt kulturliv och gott om mysiga kaféer, barer och välrenommerade restauranger. Här finns mycket stadskänsla och mångfald från flera olika kulturer på liten yta. Fastigheten ligger intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel.

Övrigt

Ytskikt och material är i mycket gott skick med parkettgolv. Fina personalutrymmen, kontor och lager med tillgång till godsmottagningen/lastkaj via bakre entré. Det finns möjlighet att dela av lokalen i två storlekar; 160 kvm respektive 255 kvm.