Kontor, Nygatan 1, Södertälje, Södertälje

  • 448 m²
  • 82 133 kr/mån

Har skapar vi ett nytt härligt kontor åt er med fina materialval. Vi skapar här en unik lokal där vi behåller charmen men med moderna inslag!


Lokaltyp Kontor
Total yta 448 m²
Adress Nygatan 1
Område Södertälje
Objektsnummer 41860011
Hyra 82 133 kr/mån
2 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Fastigheten Enen, känd som Gamla Stadshuset och en viktig symbol i kommunen, utvecklas och renoveras nu till moderna kontorslokaler. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Södertäljes hjärta, i anslutning till Saltsjötorget och med Södertälje stadspark och centralstationen runt hörnet. Redan när du kliver av från stationen ser du fastighetens fantastiska läge. De allra flesta som besöker Södertälje med tåg eller buss passerar fastigheten på väg in till stan, detta gör skyltläget till ett av stadens bästa.

Kommunikationer

Från pendeltåget och busstorget tar det max 1-2 minuter att promenera. Det gör att det är en av Södertäljes mest attraktiva kontorsläge. Du tar dig snabbt in till Stockholms Central (45 minuter) med pendeltåget. En aningens längre med buss.

Service

Längs Storgatans shoppingstråk hittar man all typ av service såsom butiker, caféer och restauranger. Det finns även ett flertal Gallerior som varuhuset Kringlan, Telgehuset och Lunagallerian. I kvarteret finns nu det ombyggda caféet Tidermans samt ett nyöppnat "Actic" gym.


Bilder på lokalen