Butikslokal, Nybrogatan 6, Östermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 5 425 - 28 175 kr/mån
Komfast AB Restaurang (6 m) Shopping (6 m) Friskvård (19 m) Bank (168 m) Uttagsautomat (266 m) Kemtvätt (268 m) Grönområde (276 m) Parkering (324 m) Kommunikation (362 m) Bilservice (603 m)

Fin och ljus butikslokal med ett mycket attraktivt läge på en av de populäraste gågatorna i city. Charmig liten lokal med stort skyltfönster ut mot Nybrogatan, som har ett starkt kundflöde. Butiken överlåtes, för pris kontakta Komfast. Hyra ca 18 500 kr/mån, inkl. fastighetsskatt och värme. OBS! Lokalen hyrs ej ut till café/restaurang....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 42 m²
Adress Nybrogatan 6
Område Östermalm
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41863752
Lokalguidens estimerade områdeshyra
5 425 - 28 175 kr/mån
1 550 - 8 050 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fin och ljus butikslokal med ett mycket attraktivt läge på en av de populäraste gågatorna i city. Charmig liten lokal med stort skyltfönster ut mot Nybrogatan, som har ett starkt kundflöde. Butiken överlåtes, för pris kontakta Komfast. Hyra ca 18 500 kr/mån, inkl. fastighetsskatt och värme. OBS! Lokalen hyrs ej ut till café/restaurang.

Omgivning

Lokalen ligger precis intill Dramaten som lockar många besökare både dag och kvällstid. Detta är ett populärt och trivsamt kvarter med många restauranger och butiker, ett stenkast från Östermalmstorg och Nybrokajen. Gatumiljön totalrenoverades under 2014-2015.

Kommunikationer

Ett stenkast från Östermalmstorgs tunnelbanestation. Vid Nybroplan trafikerar många bussar och spårvagnar. Till Centralstationen är det ca 10 minuters promenad.

Planlösning

Välkomnande entré med god exponering ut mot Nybrogatan. Öppen butiksyta som är mycket lättdisponerad. I lokalens bakkant finns ett litet personalutrymme med WC, pentry och förvaringsmöjligheter. Lokalen har tidigare hyrts ut som en guldsmedsbutik och har därför mycket hög säkerhet.

Service

I närområdet finns många trevliga och välrenommerade restauranger och butiker. Östermalmstorg med sitt stora utbud av all tänkbar service finns lite längre upp på gatan.

Riddargatan 12, Östermalm

Vi presenterar denna trevliga butikslokal i stora trevliga y...

Visad

Ingmar Bergmans Gata 4, City

Fin kontorslokal med det lite extra. Här kommer du från hiss...

Visad

Ingmar Bergmans gata 4, City

Ledigt förråd. Takhöjd ca 3 meter. Inlastning via Birger Jar...

Visad

Ingmar Bergmans gata 4, City

Ledigt förråd. Takhöjd ca 3 meter. Inlastning via Birger Jar...

Visad