Kontor, Nybrogatan 15b, Härnösand

  • 61 m²

På ovanvåningen i detta charmiga hus finns ett antal kontor lediga, samt ett större mycket trevligt kontor som är markerat på ritningen. Möjlighet finns att hyra ca 4-5 st kontor.WC, hall och pentry är gemensam yta och delas mellan hyresgästerna.I dagsläget finns ytterligare en hyresgäst på samma plan.Möjlig parkering finns direkt utanför huset, vilket nyttjas i samråd med övriga hyresgäster....


Lokaltyp Kontor
Total yta 61 m²
Adress Nybrogatan 15b
Kommun Härnösands kommun
Objektsnummer 41907154

Beskrivning

På ovanvåningen i detta charmiga hus finns ett antal kontor lediga, samt ett större mycket trevligt kontor som är markerat på ritningen. Möjlighet finns att hyra ca 4-5 st kontor.WC, hall och pentry är gemensam yta och delas mellan hyresgästerna.I dagsläget finns ytterligare en hyresgäst på samma plan.Möjlig parkering finns direkt utanför huset, vilket nyttjas i samråd med övriga hyresgäster.

Omgivning

Byggnaden ligger centralt i Härnösand, ca 300 meter till absoluta centrum med handel och restauranger.Ca 500 meter till E4:an. Härnösand nås genom både Ådalabanan och E 4 som löper igenom staden. Genom sitt kustnära läge har staden tillgång till en djuphamn som har gett en fördel till näringslivet. De största arbetsgivarna på orten är inom offentligasektorn. Befolkning har under de senaste åren legat kring 17 000 invånare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen