Butikslokal, Nya Stadens Torg 1, Lidköping

  • 250 m²

Med en lång historia bakom sig som bland annat Skaraborgsbankens kontor planeras nu delar av en av Lidköpings vackraste byggnader genomgå en varsam restaurering från banklokal till butikslokal. Med sitt centrala läge och direkta närhet till Lidköpings torg och Lidans vattenspegel är fastighetens läge unikt i sitt slag. Stadens gångstråk går direkt förbi fastigheten då stadens gångbro som förbinder gamla staden med nya staden har sitt fäste direkt norr om fastigheten. Under 2016 har fasti...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 250 m²
Adress Nya Stadens Torg 1
Objektsnummer 41892086

Beskrivning

Med en lång historia bakom sig som bland annat Skaraborgsbankens kontor planeras nu delar av en av Lidköpings vackraste byggnader genomgå en varsam restaurering från banklokal till butikslokal.

Med sitt centrala läge och direkta närhet till Lidköpings torg och Lidans vattenspegel är fastighetens läge unikt i sitt slag. Stadens gångstråk går direkt förbi fastigheten då stadens gångbro som förbinder gamla staden med nya staden har sitt fäste direkt norr om fastigheten.

Under 2016 har fastigheten målats om och kommunen har breddat trottoaren mot torget.

Entréplanets yta är på ca 610 kvm. Till lokalen hör dessutom en källaryta, lämplig för lager. Denna yta är ca 95 kvm med möjlighet för mer. Man kan även tänka sig att två hyresgäster delar på entréplanet och man kompletterar med ännu en trappa till källarplanet.

Entréplanet har stora fönster åt tre väderstreck vilket gör detta till en ljus och härlig lokal. I huset ligger idag en klädesbutik, Spirit of St Louis, som säljer stilfulla märkeskläder till kvinnor. I grannfastigheten öppnade H&M och H&M Home en 2 500 kvm stor butik i våras, vilket medfört att området blivit mer välbesökt och attraktivt.

Som butiksinnehavare har man alla möjlighet att påverka ytans framtida utformning och utseende, ett samarbete vi ser fram emot.

Vid intresse, vänligen kontakta Linda Almqvist
Linda.almqvist@fyrkanten.se
0705 – 85 29 19


Bilder på lokalen