Butikslokal, Norra Västeråsvägen 5, Hallstahammar, Hallstahammar

  • 790 m²
  • Enligt överenskommelse.

Butikslokal/Bilhall om 790 kvm.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 790 m²
Adress Norra Västeråsvägen 5
Område Hallstahammar
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41917018

Beskrivning

Fin butikslokal/bilhall om 790 kvm (tidigare hyresgäst Bilia). Perfekt för försäljning och showroom. Stora glaspartier ger ett fint ljusinsläpp, lokalen är utrustad med en port med 2.40 i takhöjd och två mindre kontorsrum samt wc. Parkeringsplatser finns i anslutningen till lokalen.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Fastigheten ligger strategiskt bra till endast ett stenkast från rondellen som sammansvetsar Bränstaleden och Västeråsvägen som leder igenom centrala Hallstahammar. Det omkringliggande området består till största del av bostäder samt butiker, och från fastigheten finns mycket bra skyltläge mot Västeråsvägen.

Kommunikationer

Fastigheten är smidig att ta sig till via Västeråsleden, en av de största vägarna som går genom Hallstahammars centrala delar. Bränstaleden kopplar samman Hallstahammar med E18, som tar dig till Västerås på under 20 minuter.
Busslinje 511 stannar vid busshållplats "Västeråsvägen" endast några minuters promenad från fastigheten. Bussen trafikerar sträckan flertalet gånger under dagarna och tar dig mellan Västerås och fastigheten på 30 minuter.
Tåg i Bergslagen trafikerar Hallstahammar och sammankoppplar staden med Västerås, Stockholm, Gävle, Örebro och Norrköping.
Närmaste flygplats är Västerås Flygplats som har flertalet avgångar ut i Europa. För inrikesflyg är närmsta flygplats Arlanda Flygplats norr om Stockholm, som du når på cirka 1 timme och 20 minuter.

Service

I närområdet finns flertalet restauranger och butiker inom minuters gångavstånd. Väg i väg till fastigheten ligger Köks- och möbelbutiker, samt bensinstation och bankomat. Fem minuters bilfärd mot Hallstahammar centrum finns livsmedelsbutik, apotek och Elgiganten.
För smidiga övernattningar ligger Skantzen Brukshotell 10 minuters bilfärd bort.

Övrigt

Hallstahammar ligger cirka sex kilometer väster om Västerås med drygt 12000 invånare. Staden har en bra turistnäring och i tätorten finns bland annat ett slott, en av Sveriges äldsta kanaler, 13 slussar och tre naturreservat.


Bilder på lokalen