Butikslokal, Norra Stationsgatan 103, Stockholm, Stockholm

  • 907 m²
  • 2020-08-01.
  • 98 258 - 370 358 kr/mån

Lokal i mycket bra läge invid det expansiva Torsplan och Haga Terrassen. Planlösning går att anpassa efter era önskemål, endast några bärande pelare att ta hänsyn till. Idag finns butiksyta i framkant med ett par säljkontor och kundserviceyta. I den bakre delen inrymmer lokalen arbetsrum, pausrumrum, 5 WC-rum, HWC med dusch, förrådsrum. Bra in och utlastningsmöjligheter finns via kulvert som leder ut till lastkajen. Vi ser gärna att nya hyresgästen har någon form av sällanköpshandeln då det p...


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 907 m²
Adress Norra Stationsgatan 103
Område Stockholm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1968
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Tillträde 2020-08-01.
Objektsnummer 41930680
Områdeshyra 98 258 - 370 358 kr/mån
1 300 - 4 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokal i mycket bra läge invid det expansiva Torsplan och Haga Terrassen.

Planlösning går att anpassa efter era önskemål, endast några bärande pelare att ta hänsyn till. Idag finns butiksyta i framkant med ett par säljkontor och kundserviceyta. I den bakre delen inrymmer lokalen arbetsrum, pausrumrum, 5 WC-rum, HWC med dusch, förrådsrum. Bra in och utlastningsmöjligheter finns via kulvert som leder ut till lastkajen.
Vi ser gärna att nya hyresgästen har någon form av sällanköpshandeln då det passar bra in med grannarna i fastigheten alternativt livsmedelsbutik. Garage finns under huset med ingång från baksidan av fastigheten. Skyltläge ut mot Norra Stationsgatan.

Har du ett passande koncept för lokalen är du välkommen att höra av dig till Colliers.

Omgivning

Nära nybyggda Torsplan

Kommunikationer

Bussar och tunnelbana inom bekvämt gång avstånd.

Parkering

I garage eller enligt gatukontorets parkeringsregler.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen