Kontor, Norra Hamngatan 22, Centrum, Göteborg

  • 939 m²
  • 258 225 - 328 650 kr/mån

Längst upp i huset ligger denna ljus och härliga lokal om 939kvm fördelat över två plan. Härlig utsikt över Brunnsparken och utgång till gemensam terrass. Du möts av en välkomnande entré med plats för receptionsdisk och lounge. Lokalen är tydligt uppdelad i en extern och intern del. Den externa delen har flera konferens och mötesrum och den interna delen är i huvudsak i öppen men har även några kontorsrum och mötesrum. Centralt belägen precis intill Brunnsparken, en knutpunkt för all kollekti...


Lokaltyp Kontor
Total yta 939 m²
Adress Norra Hamngatan 22
Område Centrum
Byggår 1972
Objektsnummer 41889541
Områdeshyra 258 225 - 328 650 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Längst upp i huset ligger denna ljus och härliga lokal om 939kvm fördelat över två plan. Härlig utsikt över Brunnsparken och utgång till gemensam terrass.

Du möts av en välkomnande entré med plats för receptionsdisk och lounge. Lokalen är tydligt uppdelad i en extern och intern del. Den externa delen har flera konferens och mötesrum och den interna delen är i huvudsak i öppen men har även några kontorsrum och mötesrum.

Centralt belägen precis intill Brunnsparken, en knutpunkt för all kollektivtrafik med bussar och spårvagnar. Centralstationen nås efter 5 min promenad. Fastigheten är en del av Nordstan, med Göteborgs största handels- och serviceutbud. Här finns butiker, banker, restauranger, caféer och mycket mer.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis invid Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig.

Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik   och SJ .

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ -stationer med cyklar att hyra. Närmsta station är vid Gustav Adolfs Torg. 

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget  och P-hus City.

• Parkeringshuset i Nordstan, tel 031 700 86 00

• Kungsgaraget på

Service

Fastigheten är belägen vid Brunnsparken i centrala Göteborg, en knutpunkt för både shopping vid exempelvis Nordstan och kollektivtrafik. Vidare är det ett stenkast till Centralstationen åt ena hållet och Gustav Adolfs torg samt Kronhusbodarna åt det andra.


Bilder på lokalen