Kontor, Norra Bulltoftavägen 65 G, Kirseberg, Malmö

  • 13 - 21 m²

Hos oss känner du dig hemma! Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler med allt du behöver för företaget.


Lokaltyp Kontor
Total yta 13 - 21 m²
Adress Norra Bulltoftavägen 65 G
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41909858

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Helt nyrenoverat och modernt kontorshotell i härliga lokaler. Rum från 9 kvm upp till 24 kvm 3 gemensamma konferensrum, varav ett i skolsittning. Gemensamt kök och pausrum Fiber, skrivare, värme, el, kaffe och städning av gemensamhetsytor ingår i hyran. Här finns även dusch, bastu och omklädningsrum samt ett utedäck för lunch och fikastunder. Trevliga hyresgäster och en go atmosfär! Möblerade eller omöblerade rum. Höj & Sänkbara skrivbord med justerbar stol och två hurtsar ingår i möbelpaketet som hyrs separat. 3 månaders rullande avtal och bra priser! Parkering finns på tomten och bussen stannar direkt utanför huset Varmt välkomna upp på visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen i ett lugnt och skönt område precis invid Beijers park. Härlig atomosfär för en skön lunchpromenad. Kort historik om parken: Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer. 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor. Källa: Wikipedia

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. En parkerigsplats ingår i hyran, ytterligare går att hyra till för en billig peng. Fastigheten är strategist belägen med snabb access till motorvägar, inre och yttre ringvägen, centrum etc. Du sllipper trafikkaos inne i stan på väg och från jobbet. Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten på båda sidor av kvarteret. Denna busslinje går med 5 minuters intevall från Malmö C och tar ca 10 minuter, vilket gör pendlingen mycket smidig.

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral och gym. Är du i behov av mer shopping och stort utbud av butiker är du nära både Värnhemstorget och Centrum. I närområdet finns en del lunchställen samt även blommor, frisörer, postombud, apotek, condis etc.