Butikslokal, Nordenskiöldsgatan 21, Centrum, Göteborg

  • 73 m²
  • 6 083 - 24 333 kr/mån

Varmt välkommen till denna välplanerade lokal på en av de trevligare gatorna i Linné. Med ett ypperligt skyltläge, en fastighet med karaktär och en bra planlösning finns alla förutsättningar här för en butik eller ett kontor. Här kan ni som hyresgäst skapa goda förutsättningar att forma lokalen till er verksamhet. Lokalen består idag av ett större rum vid entén, 4 mindre rum, pentry samt badrum med tvättmaskin och torktumlare och dusch. I området finns flertalet restauranger/café samt matbutik...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 73 m²
Adress Nordenskiöldsgatan 21
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41935634
Områdeshyra 6 083 - 24 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade lokal på en av de trevligare gatorna i Linné. Med ett ypperligt skyltläge, en fastighet med karaktär och en bra planlösning finns alla förutsättningar här för en butik eller ett kontor. Här kan ni som hyresgäst skapa goda förutsättningar att forma lokalen till er verksamhet.
Lokalen består idag av ett större rum vid entén, 4 mindre rum, pentry samt badrum med tvättmaskin och torktumlare och dusch.
I området finns flertalet restauranger/café samt matbutiker och närhet till trevliga naturområden så som Slottskogen runt hörnet.
Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Övrigt

I området finns flertalet restauranger/café samt matbutiker och närhet till trevliga naturområden så som Slottskogen runt hörnet.


Karta


Bilder på lokalen