Nyproduktion, Nohabgatan 14, Innovatum, Trollhättan

  • 10 - 555 m²
  • Enligt överenskommelse, under 2020

Kraftstaden hälsar er varmt välkomna till att boka en presentation av er nya arbetsplats!


Lokaltyp Nyproduktion
Total yta 10 - 555 m²
Adress Nohabgatan 14
Område Innovatum
Kommun Trollhättans kommun
Byggår 2020
Hiss Ja
Våning 7 av 7
Takhöjd 2.70 m
Tillträde Enligt överenskommelse, under 2020
Ingår i hyra El, värme, kyla, va, fastighetsskatt m.m.
Objektsnummer 41912439

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Innovatums senaste tillskott med projektnamn Projekt 103 kommer att skapa ca 10 000 nya kvm på klassisk industrimark. År 2020 kommer byggnaden att stå färdig och då öppnas dörrarna för nya flexibla arbetsplatser. Även om vi följer en strategi i byggnadens utformning kan lokalerna skräddarsys efter ditt företags önskemål. Den senaste megatrenden inom kontorsutformning, CoWorking, är även det ett koncept som vi vill presentera för den lokala marknaden.

Kontakta oss för att ta reda på vilka möjligheter som finns för just ditt företag!

Omgivning

Trollhätte kanal ligger i nära anslutning till området och bjuder in till vackra promenader när vädret tillåter, eller varför inte en joggingrunda?

Kommunikationer

Goda bussförbindelser med Drottningtorget/Högskolan Väst och Resecentrum. På området finns avgiftsfria parkeringsplatser samt laddning för elbil. I samband med färdigställandet av Projekt 103 färdigställs även ett cykelgarage med plats för över 300 cyklar.

Planlösning

De olika planlösningarna i Projekt 103 är flexibla och effektiva för att på så sätt även kunna vara föränderliga för att motsvara hyresgästens senaste lokalbehov.

Parkering

Ja

Service

På området finns en härlig mix av utvecklande startups, automotive-konsulter, mediabolag m.m. Det finns även ett par museum, träningsanläggningar och restauranger.

Närliggande företag

GKN Aerospace, Innovatum, Högskolan Väst, Arena Älvhögsborg, NOVA mat och möten m.fl.

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Läs gärna mer om Projekt 103 via länken här nedan: https://www.lokalguiden.se/magasinet/artikel/nytt-kontorshus-p%C3%A5-klassisk-mark?fbclid=IwAR27GlhW1dqz_coJiTl-hqt8Vby_1VcW2wMM9WHmdnNIiw3IbA2LI87UbDs


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (8396 m)


Bilder på lokalen